Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand GZUW 15XII , GZRW 300X , kituri cablu cu ANL de 35mm
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
BASIC a scris:
Nelux...studiaza te rog link ul de mai sus inainte sa ai de a face cu acest user.
NU recomand si deja suntem mai multi cu aceiasi parere.

dute baaa stresatule Laughing

apropo in caz ca nu credeti ca sunt noi ... o sa vb cu Ionut adica cel de la care le-am cumparat sa le trimita el dupa ce le vede ca sunt tot ca si noi la fel cum le-am cumparat asta in caz ca nu credeti ca sunt ok Wink

cand a zis ca sunt noi s a referit ca au noi defecte,bube si alte"calitati"

tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 6:22 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

am urmarit discutia si nu aveam de gand sa ma bag..cu toate ca Elna si de data asta raspunde obraznic...cum se face ca cei doi useri pro Elna si-au facut cont tocmai astazi si sunt la primul mesaj? de ce nu un user mai vechi? vorba lui alexneo...pute ceva.
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum se face ca cei doi useri pro Elna si-au facut cont tocmai astazi si sunt la primul mesaj?

brodeala Laughing Laughing Laughing

ca si postul meu deacum ...
uite ce numar are ...

al 2345 lea .... brodeala si asta Embarassed

YM: shokaliptiku
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa si faca n conturi ca tot atat il duce blila Laughing cine se risca sa i ia apararea?
s a vandut pt 2 mil
up gratuit Laughing Laughing Laughing
si inca ceva doresc ca adminii sa schimbe titlul lui elna ...din priceput in priceuput in tepe

ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

erau 150ron nu 2 mil Smile))

Citat:
si inca ceva doresc ca adminii sa schimbe titlul lui elna ...din priceput in priceuput in tepe

multe iti doresti si tu ... tu esti suparat ca nu ti se vand sculele tale ? de aia vii pe topicu meu ?

ce saracii de oameni ... pfff Shocked

sunt acri strugurii sau ce ?

inca lucram !
Sus
nicu_rva
Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam ingaduitor NeluX Laughing nu ti-a mai cumparat difurile? ca parea interesat de ele Wink
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca nu le-a cumparat Smile era baiat valabil si avea cont facut de o zii Smile iti dai seama ca mi le cumpara ... prob vreo clona a stresatilor astora Laughing

ps:eu nu am nici o clona aici Wink

difurile au pret bun daca as avea ce sa fac cu ele le-as lua eu dar am destule Rolling Eyes

inca lucram !
Sus
nicu_rva
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm..in tot topicul erau doar 2 persoane care iti luau apararea si culmea ca cei doi aveau cont facut fix in ziua cand ai dat tu anuntul si erau la primul mesaj..dubios Laughing
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ale lor sunt produsele Wink defapt ale noastre Wink nu sunt doar ale mele ... si e vb de unu singur care mi-a luat apararea ...
inca lucram !
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:02 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

ne iei de prosti...
pai daca produsele sunt ale lor (ma rog, ale voastre) cum de "nelux" vrea sa le cumpere? Laughing Laughing

ELNA
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sold ! Razz
inca lucram !
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:22 pm    Titlul subiectului: Re: sal Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:
ne iei de prosti...
pai daca produsele sunt ale lor (ma rog, ale voastre) cum de "nelux" vrea sa le cumpere? Laughing Laughing

nu ma refeream la nelux era vb de un alt user uitate mai atent

inca lucram !
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:26 pm    Titlul subiectului: SAL Răspunde cu citat (quote)

tu te referi la un singur user cand zici "ale lor" ?? lasa vrajeala, inkide topicul ...se simte tare lipsa unor moderatori.
nicu_rva
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astai prosteala pentru copii de clasa a2a..numa ca acuma nici pe aia nu-i mai poti prostii asa usor cu deastea Laughing
Sus
costy_suceava
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 27, 2010 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
erau 150ron nu 2 mil Smile))

Citat:

multe iti doresti si tu ... tu esti suparat ca nu ti se vand sculele tale ? de aia vii pe topicu meu ?

ce saracii de oameni ... pfff Shocked

sunt acri strugurii sau ce ?

nu s suparat stai linistit ca imi este bine cu ele in masina...macar stiu ca sunt de calitate nu ca pacalelele pe care le vinzi tu
pacat ca nu dam noi fatza n fatza sa mi exprim supararea Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum