Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand Hifonics Brutus Pack
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
syndel
Pasionat

Data înscrierii: 04/Aug/2008
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sholimel a scris:
pai si daca unu ia subu si unu ampliful, esti de acord?zi un pret Very Happy

Care din ele te intereseaza? Daca gasesc clienti pentru ambele atunci le dau, daca nu, raman la pachet.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
syndel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vlas a scris:
iti pot oferi 8 mil.pe tot kitu Wink ce zici.

Sculele inca sunt de actualitate, scuze ca raspund greu dar in ultimul timp am fost numai in deplasari si nu am avut timp de altceva (munca, somn, munca...)

Multumesc pentru oferta insa stim amandoi ca valoreaza mult mai mult de atat:
Amplificator Hifonics Zxi6008 - 939,90 RON ( http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HIFONICS/ZEUS/ZXi_6008/ )
Subwoofer Hifonics Brutus B12D2 - 439,90 RON ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/BRUTUS/B12D2/ )
+ carcasa... facem un calcul mic si ne da un pret enorm fata de ceea ce am spus eu: 1.100RON
Sus
vlas

Data înscrierii: 14/Dec/2008
Locație: piatra-neamt

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu contest ce zici tu,dar find second kam asa joaca preturile oricum sculele sunt adevarate pakat sa le dai dar na aku in caz de ceva urgente ma gasesti pretul oferit ecel carel stii numai bine si team salutat.
Sus
vlas

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare in spatele banchetei ai cumva montate niste dif.am vazut eu bine sau ma insel? Question
Sus
vlas

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2008 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai facut vreo carcasa de lemn cu aceiasi mocheta de culoarea masinii Question da impresia din poze ca e montata direct in bancheta daca da cum e posibil ms.
Sus
syndel
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vlas a scris:
mai am o intrebare in spatele banchetei ai cumva montate niste dif.am vazut eu bine sau ma insel? Question

Salut,

Nu sunt alte difuzoare montate acolo. Nu am decat woofer-ul, ampliful si condensatorul. Ceea ce vezi tu probabil sunt clemele de la bancheta din spate.

Anunt inca valabil!
Sus
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Statia nu o daosi separat . si daca o dai cam ce pret ???
Sus
klaus

Data înscrierii: 13/Dec/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 2:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Te cred ca pretul a fost altul cand ai postat anuntul insa tinand cont ca acest pack este acum NOU nout 1100 RON, iti pot oferi maxim 800RON pe el daca te-ar interesa.

Numai bine si sarbatori fericite,

klaus

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 3:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kit-ul de pe site nu corespunde cu cel pe care il are el la vanzare . fii mai atent la detalii .
el are un amplificator stereo care in punte scoate 600w la 4ohm pe cand cel din promotia de pe site este monoblock si scoate 600w la 1ohm .
Sus
syndel
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 27, 2008 4:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
kit-ul de pe site nu corespunde cu cel pe care il are el la vanzare . fii mai atent la detalii

Multumesc Pigoo, cunoscatorii stiu...
Sus
syndel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Dec 31, 2008 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up pentru Anul Nou!
Sus
Ra2van
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Ian 04, 2009 10:54 pm    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

ofer 900 ron
Sus
Sholimel
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 06, 2009 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

syndel a scris:
Sholimel a scris:
pai si daca unu ia subu si unu ampliful, esti de acord?zi un pret Very Happy

Care din ele te intereseaza? Daca gasesc clienti pentru ambele atunci le dau, daca nu, raman la pachet.

ampliful.

syndel
Pasionat

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 2:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se dau la "pachet".
Daca apare un doritor si pentru woofer atunci putem sa purtam dsicutii si negocieri Smile
Sus
syndel
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up & ready to GO!
Proba poate fi facuta pe masina mea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Pagina 2 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum