Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand HU Pioneer DEH-5900MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
jordyz0r

Data înscrierii: 29/Sep/2010
Locație: Buzau

MesajTrimis: Dum Noi 07, 2010 11:05 am    Titlul subiectului: Vand HU Pioneer DEH-5900MP Răspunde cu citat (quote)

Link: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/

Este in stare foarte buna, am la el cutie, manuale, acte cand a fost cumparat (acum 2 ani daca nu ma insel a fost cumparat). E un player destept cu destule functii: LPF, HPF, eq parametric, puteti selecta frecventa pe care dati boost/atenuati si Q-ul deasemenea, + alte draci. O sa revin cu niste poze reale.

Pret: 350 ron
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2010 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomand,playerul e in perfecta stare de functionare,vanzatorul foarte serios,UP
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2010 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de up! Intr-adevar playerul este in stare foarte buna (asa cum a venit de la fostul posesor leone Razz)
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Vin Noi 26, 2010 5:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

UP!
330 ron
Sus
danger0su

Data înscrierii: 28/Noi/2010

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut! are reglaj volum subwoofer? ai idee daca merg comenzile la volan in cazul in care il montez pe un mercedes c-classe model 2001?
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce stiu da, are volum subwoofer si posibilitate on/off. Poti regla si frecventa de taiere.
In legatura cu comenzile pe volan, sincer nu stiu, nu am folosit. Am sa ma interesez sa vad daca pot afla.
Sus
danger0su

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut ! ofer 250 ron + taxele de transport.
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu multumesc...
Acela e ultimul pret.
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 28, 2010 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da,are volum pentru subwoofer si cum zicea posesorul on/off si frecventa de taiere.Iti trebuie adaptor special ptr comenzi volan si acela costa(in jur de 300 roni).La orice player iti trebuie acel adaptor de altfel.....
Sus
danger0su

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut! Accepti 300 ron ?
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Lun Noi 29, 2010 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan nu l-as da sub 330 ron. Si asta pentru ca i-am si descoperit o mica problema. Scoate cd-ul mai greu, e necesar sa dau de 2-3 ori eject sa iasa (de primit primeste usor fara probleme).
Nu ma grabesc sa-l dau, imi e util si imi place... daca gasesc sa-l dau in banii astia il dau, daca nu, nu
P.S: Aparent are si suport pentru comenzi volan, dar necesita adaptor pentru asta.

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/
Sus
a11nu5h

Data înscrierii: 16/Noi/2010
Locație: Alexandria

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te intereseaza un schimb cu un alpine cde-9843 ?
Sus
jordyz0r

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 2:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat mai dai diferenta?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum