|
Autor |
Mesaj |
Mausica Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Mai/2010 Mesaje: 26 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 2:04 pm Titlul subiectului: Vand INSONORIZANT Car Audio!!! |
|
|
Insonorizantul se vinde la bucati de 1,5m2 ,este alcatuit dintr-un burete foarte dens, foarte usor (Made in USA) si maleabil,aplicabil aproape in orice colt a-l portbagajului,hayonului,usilor si pavilionului!Este cu adeziv pe spate,indepartandu-se folia protectoare !Asigur calitate!
Pretul pentru o bucata de 1,5m2 pe 1,5m2(ajunge pentru toate 5 usiile(inclusiv hayon) este de ... _________________ Sparco Racing |
|
Sus |
|
 |
Mausica Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Mai/2010 Mesaje: 26 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Marti ma duc la posta sa pun niste colete!Care doreste mai repede..nu ezitati contact me!!! _________________ Sparco Racing |
|
Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 96
|
Trimis: Mar Apr 10, 2012 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune poze cu materialul si un pret! |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mie Apr 11, 2012 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
brand pret ceva...Stima _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
RENU
Data înscrierii: 24/Noi/2011 Mesaje: 6 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Apr 11, 2012 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
un pret te rog. _________________ REN-u |
|
Sus |
|
 |
Proceed'R
Data înscrierii: 22/Feb/2012 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 12, 2012 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pozeeeee;) |
|
Sus |
|
 |
Rosignol
Data înscrierii: 14/Apr/2012 Mesaje: 5 Locație: Arges
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2012 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuzati pentru intarziere,dar contul mi-a fost suspendat si nu am stiut de ce nu ma pot loga!In fine...am facut pozele..marti ma duc la posta sa onorez cateva colete vandute in afara site-ului!Daca sunt doritori pana atunci contact me. _________________ Be The Best! |
|
Sus |
|
 |
sorin88
Data înscrierii: 23/Mar/2012 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2012 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
zi-ne brandul si pretul...sau macar pune pozele. |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2012 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rosignol a scris: | Scuzati pentru intarziere,dar contul mi-a fost suspendat si nu am stiut de ce nu ma pot loga!In fine...am facut pozele..marti ma duc la posta sa onorez cateva colete vandute in afara site-ului!Daca sunt doritori pana atunci contact me. |
stai linistit ca o sa iti fie suspendat si acest cont...n-ar fi rau sa citesti regulamentul. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
 |
Rosignol
Data înscrierii: 14/Apr/2012 Mesaje: 5 Locație: Arges
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2012 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am citit regulamentul!Vechiul cont am inteles de ce a fost suspendat iar eu eram nevoit sa pun poze cu produsul cat mai repede!Rog nu suspendati si acest cont!
OnTopic: Materialul a fost trimis de un prieten care lucreaza in domeniul car-audio de mai mai bine de 3 ani in Anglia.Nu a venit in nici un ambalaj,a venit la sul de 10 metri si este strict pentru insonorizari car audio,mentine si caldura in habitatul masinii,reduce zgomotele considerabil !Garantez calitate dupa cum spunea....eu mi-am insonorizat propria masina si se simte diferenta foarte mare ..nu se aud pietricele..picaturi de ploaie si alte zgomote. Pretul este de 100 ron 1.5m pe 2m pana la sfarsitul lunii in limita stocului disponibil!
Trimit in tara prin Posta Romana (10 ron) sau FanCourier(in jur de 25 ron) cu posibilitate verificare colet! Sau predare personala in Pitesti-Arges
CONTACT : 0740 118 437 - Mihai sau id mess antonyyo18 _________________ Be The Best! |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2012 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu m nimic cu tine dar am impresia ca nu ai citit si partea asta:
Inca un update:
Conturile utilizatorilor care posteaza numai la sectiunea Bursa sau aproape numai la Bursa cu anunturi de vanzare vor fi dezactivate fara avertisment si cat mai multe din posturile lor vor fi sterse.
Sectiunea este destinata NUMAI forumistilor, nu si oportunistilor.
Toate conturile facute numai pentru a posta la bursa vor fi anulate fara avertisment. _________________ PIONEER DEH-9300+AUDISON VR 404 XR EVOLUZIONE +Hertz HI Energy 3way+ Phase Thriller 10" |
|
Sus |
|
 |
|