| |
| Autor |
Mesaj |
zander Pasionat
Data înscrierii: 13/Ian/2010 Mesaje: 64 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 04, 2012 11:37 am Titlul subiectului: vand kenwood kdc 6051u |
|
|
| Vand kenwood kdc 6051u , nou , sigilat , cel care il cumpara o sa aiba placerea sa-l desigileze . Din cauza vremii playerul o sa mi ajunga peste 1-2 saptamani , este luat din germania ...factura si garantie ( nu stiu daca este internationala garantia dar vreau sa subliniez ca nu este luat sh sau eu mai stiu ce ) . Il schimb pentru ca am pus ochii pe un alpine . Il dau si la schimb pe un alpine 117 + diferenta din partea mea sau doar cu un 9886 sa fie impecabil ( si chiar impecabil nu gluma ) + dif mica din partea celuilalt . Multumesc , o zi buna . Pret : 8 milioane ( fara negocieri , negociam daca era sh si avea vreun defect dar la produs nou defectul iese din discutie ) . Contact : ym dflorin1984 , tel : 0722670985 . O zi buna tuturor . |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
|
Trimis: Sâm Feb 04, 2012 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| rog a nu se considera up , am uitat sa mentionez : playerul este deja achizitionat , este la sora mea .....vremea in schimb o impiedica sa il trimita . Am pus anuntul cu gandul ca nimic nu se vinde imediat in perioada asta . Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Dum Feb 19, 2012 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un Pioneer Deh P5000UB..nou la cutie..inclusiv telecomanda..+o diferenta de la mine? STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Dum Feb 19, 2012 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Recomand pe zander si produsul...baiat de nota 10...produsul cum zice el... |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 19, 2012 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
salutare , nu multumesc , singurele cu care as face schimb ar fii 9886 si 117 atat ( evident doar daca sunt impecabile si cum am zis mai sus nu glumesc chiar impecabile primesc sau dau diferenta dupa caz ) . Apropo playerul a ajuns , sta cuminte in cutie si asteapta fie noul proprietar fie vremea buna sa pot sa mi montez jucariile ....care intervine prima , daca nu se arata nimeni interesat de el o sa-l montez pe masina si asta e . O seara buna |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
|
Trimis: Dum Feb 19, 2012 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc tibi , stii ca stau in dubii daca sa-l dau sau nu si inclin serios spre nu ) dar sa vedem , cum vine vremea frumoasa o sa-l montez si vedem . Seara buna si sper sa nu se considere up . |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
|
Trimis: Mar Feb 21, 2012 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se retrage de la vanzare , nu s-a aratat nimeni interesat iar cei interesati il vroiau la pret de nimic . maine il montez pe masina deci numai este valabil . O zi buna tuturor |
|
| Sus |
|
 |
vaduva80s
Data înscrierii: 06/Oct/2011 Mesaje: 24 Locație: Sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2012 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu-l mai vinzi ?Vreau si eu modelul respectiv . |
|
| Sus |
|
 |
zander Pasionat
|
Trimis: Dum Noi 11, 2012 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| salutare , numai este valabil . Face serviciu mai mult decat ok si sincer in perioada asta numai am bani sa investesc in alte produse car audio deci il pastrez pe masina mea . Seara buna |
|
| Sus |
|
 |
|