Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vand kenwood kdc 6051u

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
zander
Pasionat

Data înscrierii: 13/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 04, 2012 11:37 am    Titlul subiectului: vand kenwood kdc 6051u Răspunde cu citat (quote)

Vand kenwood kdc 6051u , nou , sigilat , cel care il cumpara o sa aiba placerea sa-l desigileze . Din cauza vremii playerul o sa mi ajunga peste 1-2 saptamani , este luat din germania ...factura si garantie ( nu stiu daca este internationala garantia dar vreau sa subliniez ca nu este luat sh sau eu mai stiu ce ) . Il schimb pentru ca am pus ochii pe un alpine . Il dau si la schimb pe un alpine 117 + diferenta din partea mea sau doar cu un 9886 sa fie impecabil ( si chiar impecabil nu gluma ) + dif mica din partea celuilalt . Multumesc , o zi buna . Pret : 8 milioane ( fara negocieri , negociam daca era sh si avea vreun defect dar la produs nou defectul iese din discutie ) . Contact : ym dflorin1984 , tel : 0722670985 . O zi buna tuturor .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zander
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Feb 04, 2012 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rog a nu se considera up , am uitat sa mentionez : playerul este deja achizitionat , este la sora mea .....vremea in schimb o impiedica sa il trimita . Am pus anuntul cu gandul ca nimic nu se vinde imediat in perioada asta . Multumesc
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un Pioneer Deh P5000UB..nou la cutie..inclusiv telecomanda..+o diferenta de la mine? STIMA
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomand pe zander si produsul...baiat de nota 10...produsul cum zice el...
Sus
zander
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare , nu multumesc , singurele cu care as face schimb ar fii 9886 si 117 atat ( evident doar daca sunt impecabile si cum am zis mai sus nu glumesc chiar impecabile Smile primesc sau dau diferenta dupa caz ) . Apropo playerul a ajuns , sta cuminte in cutie si asteapta fie noul proprietar fie vremea buna sa pot sa mi montez jucariile ....care intervine prima , daca nu se arata nimeni interesat de el o sa-l montez pe masina si asta e . O seara buna
Sus
zander
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 19, 2012 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc tibi , stii ca stau in dubii daca sa-l dau sau nu si inclin serios spre nu Smile) dar sa vedem , cum vine vremea frumoasa o sa-l montez si vedem . Seara buna si sper sa nu se considere up .
Sus
zander
Pasionat

MesajTrimis: Mar Feb 21, 2012 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se retrage de la vanzare , nu s-a aratat nimeni interesat iar cei interesati il vroiau la pret de nimic . maine il montez pe masina deci numai este valabil . O zi buna tuturor
Sus
vaduva80s

Data înscrierii: 06/Oct/2011
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Sâm Noi 10, 2012 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu-l mai vinzi ?Vreau si eu modelul respectiv .
Sus
zander
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2012 12:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare , numai este valabil . Face serviciu mai mult decat ok si sincer in perioada asta numai am bani sa investesc in alte produse car audio deci il pastrez pe masina mea . Seara buna
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum