|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nitrouxboy Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2008 Mesaje: 57 Locație: Moldova Noua
|
Trimis: Sâm Dec 18, 2010 2:45 pm Titlul subiectului: Vand mp3 alpine 103BT cu usb si bluetooth |
|
|
Produsul nu este nou dar functioneaza fara probleme. Se vinde pentru "upgrade"...
Radio CD cu Bluetooth, USB si control iPod (model 2009)
Putere 4x50W filtru HPF
Modul Bluetooth integrat Compatibil CD-R/-RW/MP3/AAC/WMA Port USB pe panoul frontal
Compatibil iPhone Conexiune FullSpeed pentru iPod 5G, iPod nano 1G-4G, iPod classic, iPod touch 1G-2G Cablu
FullSpeed inclus Intrare auxiliara pe panoul frontal Functie Quick Search Compatibil cu comenzile de volan de fabrica (necesita adaptor) 2 iesiri RCA (preout)
Microfon inclus
Iluminare butoane selectabila din meniul aparatului (albastru/verde/rosu/portocaliu)
Pretul este 420 lei.
Contact mp sau id: nitrouxboy@yahoo.com
Poze reale nu am facut dar voi face astazi... _________________ nimic de afisat! |
|
| Sus |
|
 |
nitrouxboy Pasionat

|
Trimis: Dum Dec 26, 2010 4:14 am Titlul subiectului: alpine |
|
|
Valabil _________________ nimic de afisat! |
|
| Sus |
|
 |
nitrouxboy Pasionat

|
Trimis: Mar Ian 04, 2011 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
S`a vandut. Multumesc de gazduire:) _________________ nimic de afisat! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|