Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vand neoane de pus sub masina

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
CLAUDIU_URBAN
Priceput

Data înscrierii: 26/Apr/2008
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 8:00 pm    Titlul subiectului: vand neoane de pus sub masina Răspunde cu citat (quote)

vand neoane de pus sub masina , in masina , sau unde vrea clientul , 2 de 122 cm 36 leduri (170 ron ) , 2 de 100 cm 27 leduri ( 140 ron ) , 2 de 62 cm 17 leduri (90 ron ) si niste foto reale cu ele , si cum se vad montate pe masina unui prieten . claudiu - 0766816812 .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
latea
Pasionat

Data înscrierii: 01/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut...sunt folosite???...ai mai multe bucati????
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Lun Aug 11, 2008 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut , toate produsele sunt nefolosite, in cuti , neoane am mai multe , chiar si alte forme si lungimi . dastea lungi am vreo 12 bucati , dar se dau si o sa mai aduc, inafara de cele lungi albastre 3 perechi , mai am unele cu ultra violete ( adica mov ) nu albastru . apropo , pozele sunt facute in casa cu lumina stinsa si neoanele in ambalajul de plastic , deci ele se vad ca in pozele cu mitsubishi eclipse , a unui tovaras . se vad bine scoase din tipla . noroc .
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai si albe (vreau neaparat albe .. nu ma intereseaza alta culoare) fa-mi si mie un pret pentru un set de pus sub masina (o masina de dimensiuni normale). Mersi
Sus
CLAUDIU_URBAN
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2008 8:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut , nu am albe momentan , pt ca lumea mi-a cerut verzi si albastre , dar iti pot aduce albe , rosi , multicolore , sau cu ultra -violete , insa doar cu arvuna , doua bucati de 100 cm albe costa 210 ron .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum