|
Autor |
Mesaj |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Ian 23, 2009 6:06 pm Titlul subiectului: VAND Sistem componente DLS MS6 |
|
|
Din pacate nu mai am crossoverele, am o pereche de crossovere Infinity, nu le-am folosit pe acest sistem dar le-am facut o proba si pot spune ca unul dintre ele are probleme pe partea de medii.
Midbass DLS MS6 + tweeterele UP1C + suporti tweetere + inel si grile protectie midbass, deci restul sistemului este complet.
O sa pun poze cand o sa pot face cu un aparat bun, nu am decat telefon la indemana acum.
La pret sincer nu stiu cat sa cer, au urme de uzura - care nu le afecteaza performantele, nu am garantie. Eu cer 300 lei, dar astept si oferte din partea voastra, deci pretul este negociabil.
Ma puteti contacta la 0726 277 393 // 0754 877 121 sau pe forum. O zi buna! _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
noobsound Pasionat
Data înscrierii: 24/Dec/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
ofer 250 lei.
daca esti de acord cu pretzul te rog frumos sa le masori si sa imi zici dimensiunea inelului de plastic pe care vine pusa plasa protectoare.
Eventual stie cineva punctul de taiere a acestor filtre? 2.5 khz e prea jos pentru tweeterul acesta? |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 6:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
am impresia ca sunt taiate mai sus de 3.5k |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate te ajuta documentul atasat. este PDF cu proprietatiile acesor tweetere ( primul link de pe google, greu ) _________________ RIP Peugeot...
|
Sus |
|
 |
noobsound Pasionat
Data înscrierii: 24/Dec/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
ti-am lasat si 2 sms la tel nu ai raspuns.
le cumpar eu doar ia legatura cu mine |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 27, 2009 2:58 am Titlul subiectului: |
|
|
am avut aceste difuzoare si pot spune ca media urca destul de mult.
tweeterul il poti taia jos si la 3,5 dar merge mai mult ca sigur si 2k. nu se intampla nimic.
legat de filtre. in acest segment de pret , personal cred, ca nu se simte diferenta intre 2 crossovere ca toate au aceleasi componente in ele.
bafta la vanzare. pretul e fff bun mai ales ca acum cresc preturile la cele noi ca e euro sus de tot |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Mie Ian 28, 2009 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc Bogdan. Au ajuns la noobsound, sper sa-i foloseasca un timp indelungat!
Se poate inchide. Multumesc BeLoud. _________________ RIP Peugeot...
|
Sus |
|
 |
|