| |
| Autor |
Mesaj |
dj_funky_4888
Data înscrierii: 16/Mar/2011 Mesaje: 3 Locație: HUNEDOARA
|
Trimis: Joi Mar 17, 2011 1:43 am Titlul subiectului: Vand Spl dynamics |
|
|
Se vine SPL dynamics V300-D2 + incinta ,folosit putin.Mai multe detali la id dj_funky_4888 trimit acolo si poze cu difuzoru si incinta!
http://xxx.ro/subwoofer-auto/spl-dynamics-v-300d2.html
Pret 350RON negociabil
Mai multe pe ID Y!M: dj_funky_4888 |
|
| Sus |
|
 |
dj_funky_4888
|
Trimis: Mie Mar 23, 2011 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| up! 300ron ,pret de criza subwoferu + incinta |
|
| Sus |
|
 |
dj_funky_4888
|
Trimis: Vin Apr 01, 2011 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| up 250 ron ultimu pret, subwoferu + incinta ! |
|
| Sus |
|
 |
mihai24
Data înscrierii: 08/Apr/2011 Mesaje: 11 Locație: Sibiu
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 3:49 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
am primit azi subbul de la tine.ce sa zic,am crezut ca suntem oameni si nu facem magarii..dar se pare ca nu e asa,mi-ai trimis subul ars si e si taiata membrana in vre-o 3 locuri..te-am tot sunat,ai telefonul inchis..ti-am lasat mesaj pe mess,cnd o sa il citesti sper sa ma contactezi sa iti trimit subul inapoi si sami returnezi banii,daca nu o sa merg la politie si o sa fie mai rau pentru tine:)treaba nu o sa ramana asa,iti garantez!si pentru moderatori,stiti sa inchideti conturile la persoanele serioase care citesc se documenteaza de pe forum si care mai cer cate un sfat la cei avizati in domeniu,inchideti conturile ca dece nu facem multe posturi...pai daca si noi suntem incepatori si acuma invatam,nu putem da sfaturi la unul altu,pt ca nu suntem in masura, suntem nevoiti sa tot facem conturi noi,dar la teparii astia bijnitari nu le inchideti nimic,buna treaba;)
Ultima modificare efectuată de către mihai24 la Vin Apr 08, 2011 3:59 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Rusine pentru asa o fapta..dar traim in Romania..imi pare rau de tn mihai24..se da proba si apoi se dau banii..STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
mihai24
Data înscrierii: 08/Apr/2011 Mesaje: 11 Locație: Sibiu
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da,stiu se da proba..dar eu fiind din sibiu si el fiind din hunedoara,am mers pe incredere..am cumparat multe de pe forumul asta si am vandut multe,dar pana acuma n-am patit asa ceva.... |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baiatu era nou inregistrat..si numai pentru vanzare..alte mesaje nu avea..smecherie la drumul mare..pacat..STIMA _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
gabriel1984
Data înscrierii: 23/Iul/2010 Mesaje: 6 Locație: hunedoara
|
Trimis: Vin Apr 08, 2011 8:37 pm Titlul subiectului: Propunere |
|
|
Salut vin si eu cu o "propunere" pentru moderatori "sper sa nu deranjez pe nimeni"
Daca se poate ca noi useri sa nu poata sa vanda decat daca au un up sau o confirmare a unui user mai vechi sau serios ca acuma din ce am vazut pe aici cam sunt in toate orasele cate un user serios, cu un pic de buna vointa eu cred ca sar putea.
Sper sa nu deranjeze pe numeni comentul meu, dar e naspa sat iei teapa. |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu mi se pare corect ca un user nou sa nu poata vinde pe forum. o parte din vina o poarta si cumparatorul..pentru ca poti verifica inainte printr-o poza "personalizata" sau o filmare la fel de "personalizata". adica daca nu ma pot intalni cu vanzatorul ii pot spune sa faca o poza cu produsul langa o glastra cu flori pe care scrie numele meu..si atunci stiu ca poza este reala...la fel si cu filmarea ca sa ma pot convinge ca acel produs functioneaza. asta a fost un exemplu....daca nu se pot indeplini aceste conditii din motive gen "nu am cu ce face poza" atunci poate e ceva suspect. nu am avut "norocul" sa patesc asa ceva dar repet...o parte din vina o poarta si cumparatorul. imi pare rau pentru tine si sper sa iti recuperezi banii. o zi buna tuturor |
|
| Sus |
|
 |
dany sxx Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009 Mesaje: 216 Locație: tecuci
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 10:42 am Titlul subiectului: sal |
|
|
mi se pare corect , recomandare de la cel putin 2 useri seriosi ... in cazut in care produsul e defect , vina va fi si a celor 2 care recomanda , astefl nu cred ca s-ar risca nimeni sa se faca de c***t !
imi pare rau de pagubit , am patit si eu cu un amplificator luat de pe alt forum ... |
|
| Sus |
|
 |
|