|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Mios
Data înscrierii: 20/Mar/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 12:30 am Titlul subiectului: VDO???? |
|
|
salutari...cn imi poate spune si mie ce poate un mp3 player VDO...sincer mie imi place design-ul, pt k am un hyundai accent gri metalizat, la fel k mp3-ul, deci pana aici e OK. Vad k are si 4X55w, deci are ceva putere. Dispune kiar si de un ecran LCD. Astept parerile voastre. Nu ma astept insa la niste lucruri de bine, pt k eu sincer nu prea am auzit de VDO pana acum.  |
|
| Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 2:07 am Titlul subiectului: sal |
|
|
| de VDO pot sa-ti zic ca e produs de siemens.....deci calitate trebuie sa fie .....am auzit doar un cdplayer mai vechi(fara mp3) de la VDO si mi-a placut dar nu pot sa-ti zic la detaliu cam cum ar fi aceste scule dar in general mi-a lasat impresie buna |
|
| Sus |
|
 |
Mios
Data înscrierii: 20/Mar/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 11:28 am Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
| La fel cum spuneai si tu, ar trebuie sa fie calitate dak e facut de Siemens. Oricum eu l-as achizitiona mai mult pentru design, care mi se pare 100% potrivit cu masina(gri metalizat). Am vazut k are si 4x55w, dar oricum nu cred k suporta 55w boxele alea din fabrika de la hyundai.oricum, cred k o sa fac un efort si o sa mi-l achizitionez. Multumesc pentru informatii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|