|
|
|
Autor |
Mesaj |
daniimtfkr
Data înscrierii: 21/Ian/2018 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Ian 22, 2018 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut bĂŁieți !
Ăntrebarea mea este , un Crunch GPX 600.2 (300w nominali) cu un subwoofer tub Alpine 12S4 (300w nominali), e ce trebuie ?
Momentan am pe mașinĂŁ un jbl 275w cu o statie de 150w nominali Ăźn punte și mi se pare cĂŁ se aude destul de bine. |
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Ian 22, 2018 11:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
In caz ca vrei tub, renunta. Si oricum trebuie sa ai amplificator ceva mai puternic decat subwoofer-ul.
JBL-ul ala e "subnutrit" ca sa zic asa cu 150 in punte... _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
daniimtfkr
Data înscrierii: 21/Ian/2018 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Ian 23, 2018 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
dieselstorm a scris: | In caz ca vrei tub, renunta. Si oricum trebuie sa ai amplificator ceva mai puternic decat subwoofer-ul.
JBL-ul ala e "subnutrit" ca sa zic asa cu 150 in punte... |
Știu cĂŁ este prea mic, dar asta am momentan..
Mi se pĂŁrea mie prea ieftin acel ALPINE, din cauza tubului se pare.
Daca iau un amplificator de 350w rms cu un sub de 300w nominali, cred cĂŁ ar fii ok nu?
Și ar fii mai bun monoblocul, decĂąt 2 canale nu?
La puterea asta am nevoie de condensator ? Am un condensator de 1F, și nu știu dacĂŁ sa Ăźl pĂŁstrez sau nu. |
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Mar Ian 23, 2018 3:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tubul in general nu scoate un bass prea pretentios, suna mai mult a spart.
Monoblocul e ok, dar si unul cu 2 canale merge, pentru ca il poti lega in punte si astfel storci mai mult din amplificator. Pentru un sub de 300 de w eu as merge pe un amp de minim 400w rms (daca vorbim de clasa A/B). Poti lua si unul mai mic cum ziceai, de 350 sau chiar 300 dar sa fie clasa D.
Sunt masini care n-au nevoie nici la 1000w de condensator. Conteaza foarte mult ce curent ai, ce baterie si ce cabluri ai, dar mai ales cat de corect se efectueaza montarea. _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|