Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand GZUW 15XII , GZRW 300X , kituri cablu cu ANL de 35mm
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:51 am    Titlul subiectului: Vand GZUW 15XII , GZRW 300X , kituri cablu cu ANL de 35mm Răspunde cu citat (quote)

Vand

GZUW 15XII pret 1150RON

GZRW 300X pret 340RON bucata 2 bucati

kituri cablu cu ANL de 35mm 200RON bucata 3 bucati

toate jucariile nu sunt nici probate si sunt cumparate de ieri Wink

inca lucram !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poze
inca lucram !
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in mod normal nu m-as fi implicat, dar dupa ce a facut userul ELNA cu alt coleg de forum, consider ca ar trebuii sa stie toti viitorii potentiali clienti ai lui ce ii sta in caracter.

http://www.be-loud.ro/forum/vand-gzrk-160xp-16-5cm-t8948.html cititi aici...

ATENTIE !
NU SPUN CA ACESTE PRODUSE SUNT STRICATE SAU INTR-O STARE PROASTA, nu am de unde sa stiu, dar consider important ca potentialul cumparator sa stie ce si cum...

ELNA, nu o lua personal sau ca pe o ofensa

ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bagator de seama ....

cei care nu cumpara rog sa se abtina ...

produsele AU GARANTIE Wink sunt cumparate de NOI acum 2 zile deci rog prostii sa ia ceva in gura si sa se abtina Wink

inca lucram !
Sus
sex99

Data înscrierii: 21/Dec/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aprob normal ar trebuii sa facem o cerere sa numai ai acces pe be-loud , esti un tepar deci nu cumparati de la el chiar daca sunt noi o garantie putem face si noi la imprimanta si o stampila asa ca dute in lumea ta si lasa oameni aici sa nu pateasca si alti ca baiatul ala pt 2 mil te ai ars acum sufera copil fara minte
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa faci si tu la imprimanta o stampila , dar e fals si uz de fals din pacate Wink

eu nu l-am tapit cu nimic si nu stii tu pe cine am tapit a cumparat niste produse second fara garantie sau ceva si daca vorbea frumos se rezolva problema ...

rog sa va abtineti daca nu cumparati ... va plimbati pe bursa sa va uitati la ce nu o sa cumparati ?

inca lucram !
Sus
lloollzz

Data înscrierii: 26/Iun/2010

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sex99 a scris:
aprob normal ar trebuii sa facem o cerere sa numai ai acces pe be-loud , esti un tepar deci nu cumparati de la el chiar daca sunt noi o garantie putem face si noi la imprimanta si o stampila asa ca dute in lumea ta si lasa oameni aici sa nu pateasca si alti ca baiatul ala pt 2 mil te ai ars acum sufera copil fara minte

Tu eshti cumparator? ... sau bagator de seama .. ELNA bafta frate
Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA , are dreptate , si daca ma gandesc bine , esti tipu la care i-am vandut FI Q ? Ti l-am trimis cu spiderul desfacut si cu recon kit nou , asai ? cand a ajuns la tine mi-ai zis ca era desfacuta o parte din magnet ? eu zic ca ... pute un pic ceva...
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

elna nu stiu cum mai ai tupeu sa postezi la bursa Confused mai ai loc in frigider? ca poate venim noi cu carne
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_suceava a scris:
elna nu stiu cum mai ai tupeu sa postezi la bursa Confused mai ai loc in frigider? ca poate venim noi cu carne

veziti ma de treaba ta Smile)

toti fraierii care nu au 5 lei in buzunar se baga in seama aici Wink va rog sa va abtineti ... nu cumparati nimic si gata dar nu mai comentati Wink

inca lucram !
Sus
NeluX

Data înscrierii: 26/Iun/2010

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricine greseste, sunt interesat de cele doua GZRW 300X lasami pm cu ultimul pret
Sus
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nelux...studiaza te rog link ul de mai sus inainte sa ai de a face cu acest user.
NU recomand si deja suntem mai multi cu aceiasi parere.
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ultimul pret este de 300RON bucata la 300X unu din ele este in cutie sigilat exact cum a fost cumparat acu 2 zile Wink

difuzoarele au 0 ore de functionare adica nici macar probate Wink

inca lucram !
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BASIC a scris:
Nelux...studiaza te rog link ul de mai sus inainte sa ai de a face cu acest user.
NU recomand si deja suntem mai multi cu aceiasi parere.

dute baaa stresatule Laughing

apropo in caz ca nu credeti ca sunt noi ... o sa vb cu Ionut adica cel de la care le-am cumparat sa le trimita el dupa ce le vede ca sunt tot ca si noi la fel cum le-am cumparat asta in caz ca nu credeti ca sunt ok Wink

inca lucram !
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Iun 26, 2010 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA a scris:
costy_suceava a scris:

veziti ma de treaba ta Smile)

toti fraierii care nu au 5 lei in buzunar se baga in seama aici Wink va rog sa va abtineti ... nu cumparati nimic si gata dar nu mai comentati Wink

fraieri fraieri dar nu ne injosim ca tine... eu zic sa ti vezi de treaba ta...
bine ca nu esti din suceava ca ti faceam avant...din cauza ta au disparut dinozaurii de pe pamant
Very Happy Very Happy Very Happy ps: nu cumparati de la acest specimen

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum