|
|
|
Autor |
Mesaj |
AndreiXXL
Data înscrierii: 23/Mar/2012 Mesaje: 13
|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 4:38 pm Titlul subiectului: recomandari / alternative la JBL P1222 |
|
|
pana saptamana trecuta am avut un Alpine SD 1223 300 w RMS 2x2 ohmi si la prajit un dobitoc care a umblat la mp3
ca amplificator am alpine 3549 1x300 in 4 ohmi
cineva mi-a recomandat un JBL P1222 , eu eram decis pt un Alpine R new 12" dar cica sa-r auzi prea incet cu amplificatorul asta
caut ceva care sa faca fata la amplificator fara sa se arda dar sa am si bass frumos cum scotea SD-ul pana in 650 lei ce imi recomandati ? |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Dec 08, 2012 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
JBL P1222 nu cred ca o sa-l mai gasesti nou pe undeva... Eu acum ceva timp am vrut sa merg cu 2*P1222 dar nu am mai gasit pe la nici un magazin online.
Amplificatorul tau este cam slabut pentru el, tot asa l-am avut si eu amplificat prima data, cu 300-350w rms, se auzea bine dar apoi cand am facut un upgrade la un DLS CA12, 500w rms la 1 ohm s-a schimbat total situatia.
Daca il mai gasesti undeva cumpara-l cu cea mai mare incredere! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|