|
Autor |
Mesaj |
alin_totto
Data înscrierii: 18/Oct/2006 Mesaje: 27 Locație: Timisoara
|
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu putin efort nuclearu de 12"  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
astept va rog mai multe pareri sa vad ce sa imi aleg..... _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy am o nelamurire la ce miai spus:nuclearu de 12 are 2000w, cu acelas amplif care e diferenta dintre nuclearu de 12 si uranimu de 15????adica cu acelas amplif care dif se aude mai bine???sau descriemi te rog diferente dintre ele cu accelas amplif.Ms mult _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu poti sa le compari pe acelasi amplif pentru ca difuzoarele au impedanta diferita. uraniumu are 2x3.6 si nuclearu are 2x2. teoretic la aceeasi putere aplicata ar trebui sa sune la fel, cred
mai asteapta raspunsuri _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok....astept pareri in continuare va rog:) _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Haideti!chiar nu ma poate ajuta nimeni??? _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu ampliful respectiv nu prea ai ce face. pentru uranium iti trebuie un amplif stabil in 2 ohmi, iar pentru nuclear unul intr-un ohm!
deasemenea, putere mai mare! nu uita si de randamentul amplifului, adica degeaba spune el ca scoate 800 W RMS la 2 ohmi, in folosire iti va scadea si tensiunea, randamentul sa zicem ca este pe la 80 %, deci aia 800 de W RMS nu prea sunt!
Nuclearul e alta senzatie, datorita volumului mare de aer dislocat si a excursiei mare. E mai de show asa! ce masina ai? |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce nu mai astepti nitel pana ai bani si de un amplificator mai puternic?
de ce sa fii limitat acum de amplif, cand poti sa mai astepti nitel sa iti faci o configuratie cum trebuie. sau mai bine, de ce nu iti iei ceva pe la 800w in 2 ohmi? s-ar putea sa fie suficient...depinde de tine.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
atunci ce sub miati recomanda pt acest amplif,si momentan cred k imi este suficient aprox 800w....pe viitor update sigur
Sa va mai povestesc ceva:un prieten deal meu are http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/_TS-W2504SPL/ ala de 2000w max modelu mai vechi,nu il mai vad pe be-loud,si am pus amplifu meu pe el si dupa 10 min de bass se simtea un miros de la difu lui....si de asta credeam k amplifu merge si pe un sub mai tare _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 06, 2008 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
alin_totto a scris: | atunci ce sub miati recomanda pt acest amplif,si momentan cred k imi este suficient aprox 800w....pe viitor update sigur
Sa va mai povestesc ceva:un prieten deal meu are http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/_TS-W2504SPL/ ala de 2000w max modelu mai vechi,nu il mai vad pe be-loud,si am pus amplifu meu pe el si dupa 10 min de bass se simtea un miros de la difu lui....si de asta credeam k amplifu merge si pe un sub mai tare |
Si un amplif mic si prost poate arde un subwoofer mare si destept. ce ai simtit tu era miros de rasina de pe bobina, ca se incalzise bobina, iar bobina in general se incalzeste. |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
si mirosu ala de rasina o sa fie tot timpul cand ascult muzica???sau a fost acel miros pt ca tubu a fost amplificat pana acum cu un amplif mai slab????...ok deci dak imi poate da cineva sfaturi despre ce sub sami aleg,ii sunt recunoscator...eu nu stiu care e cea mai buna alegere pt k pana acum nu am avut deaface cu asa ceva,si vrau sa cer ajutorul vostru _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
teoretic mirosu de rasina apare ori la inceput, cand canta difuzoru pentru primele dati ori la sfarsit cand e aproape de trecere in nefiinta deci grija cu amplificatorul mic si cu distorsiuni mari.
ps: daca vb prostii sa ma corecteze cineva  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
alin_totto
|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy tu ce sub ai lua dak ai fi in locul meu??? hai recomandami si tu ceva,k
poate tu ai experienta si stii cam ce ar suna bine,eu ascult hip-hop cel mai mult... _________________ Daca BASS nu e,atunci nimic nu e!! |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Mar 07, 2008 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu ascult hip-hop mult. daca as fi in locul tau as lua nuclearu de 12" dupa cum am mai zis sau cu un efort nuclearu de 15", se vezi acolo senzatii dupa cum zicea si dorin
si la partea cu experienta inca mai am de invatat _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|