| |
| Autor |
Mesaj |
eugen2005
Data înscrierii: 11/Iun/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 3:15 pm Titlul subiectului: Boxe coaxiale spate Skoda Octavia Tour model 2008 |
|
|
Cu respect va salut!
Doresc sa achizitionez o pereche de boxe coaxiale pentru a le monta in locasurile speciale din polita spate a unei Skoda Octavia Tour (legate direct la radio-cd). Bugetul meu ar cam fi de 150 ron. Eu m-am orientat catre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Super_Audio/Super_Audio_13.2/
Va rog sa-mi spuneti si mie o parere despre alegerea mea.
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
eugen2005
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar nu poate nimeni sa-mi recomande ceva la acest buget? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai gasit ceva bun, care sa se incadreze in bugetul tau. Poti merge linistit pe acele mac-uri  _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
eugen2005
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Acum alta problema, am vorbit cu cei de la Be-loud si mi-au recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ ca sa se potriveasca perfect pe Octavia Tour pe spate, fara alte modificari. Ce imi puteti spune despre aceste boxe, sunt mai bune sau mai proaste decat cele pe care le-am ales initial? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca au zis ca acelea se potrivesc perfect pe masina ta, fara alte modificari, asa o fi. desi ma indoiesc ca sunt diferente de dimensiuni intre cele 2 modele, vad ca si urechiusele de prindere sunt la fel pozitionate. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
eugen2005
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am inteles perfect ce mi-ai zis tu, dar intrebarea mea este daca aceste boxe pe care mi le-au recomandat ei sunt mai bune calitativ decat MAC-urile pe care le-am ales eu. |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mac-urile ! Au croosover ( ce 'delimiteaza' mai bine sunetele de frecventa inalta, pe care le distribuie tweeterului, si mediile-joasele, pe care le trimite mid-basului ) si tweetere cu membrana de matase(cica). Per total mi-au placut cum se aud intr-un Megane  _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
|