Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

volum amplificator?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
codytza

Data înscrierii: 15/Mai/2014
Locație: pitesti

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 2:21 am    Titlul subiectului: volum amplificator? Răspunde cu citat (quote)

Ajutorrrrr. Daca am amplificatorul pt boxe in portbagaj ce sanse am sa pun ceva pt volum in masina? Mai exact eu fac taxi si iau tot felul de nebuni care umbla ei la player la volum si nu am chef sa dea Gheorghe la maxim cu amp .Eu as dori asa cand vreau eu sa am putere pt mine, familie,prieteni si chiar si clienti dar care merita.Cand iau ciobani care nu stiu decat sa dea la maxim indiferent cum se aude sa dau volumul la minim sa protejez poxele. Credeti ca se poate asaceva? Astept orice fel de sfat. Ar mai fi o varianta sa pun doua boxe separete doar pe player de care sa nu ma doara sufletu dar nu stiu cum sa le leg sa nu se mai auda cand cele de la player cand se aud cele amplificate. Inca o data astept orice perere sau idee pe care o aveti.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 7:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune-ne ce amplificator ai mai exact? Exista diverse amplificatoare care au si telecomanda.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 8:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În funcție de player poți umbla la volume offset (nu mai știu exact dacĂŁ așa se numea). Îl scazi la minim și cĂąnd vor da clienții muzica la maxim defapt o sĂŁ foloseascĂŁ doar o parte din volumul total al player-ului.

Ce model de player ai?

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stii cum sa faci mai ieftin? Aproape pe gratis .E o metoda.Insa trebuie sa te pricepi putin la electrica.

Cand intra clientul si iti face figuri,sutul in cur si afara din masina.Si eu am trecut prin asa ceva.Nu e la masa acasa sa isi permita sa dea volumul cat vrea.Clientul nu are voie sa atinga ce ii prin masina .
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2014 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile))))))))))))

Se pare cĂŁ mulți dintre noi am pĂŁțit-o. Dar pĂąnĂŁ la urmĂŁ trebuie sĂŁ-ți protejezi Ăźntr-un fel sistemul, și mie mi s-a urcat o datĂŁ Ăźn mașinĂŁ o fufĂŁ și mi-a dat volum maxim pe radio.... Am rezolvat cu setarea respectivĂŁ, acum și dacĂŁ dau la 35/35 nu se aude mai mult decĂąt ar trebui.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum