| |
| Autor |
Mesaj |
unEL
Data înscrierii: 21/Apr/2008 Mesaje: 14
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 5:24 am Titlul subiectului: Vreau ajutor pt. o sonorizare decenta la un Logan |
|
|
Va salut.
Am nevoie de ajutor.
O sa incep cu inceputul.
Am pe masina HU Sony CDX 5710 http://www1.dealtime.com/xPF-CDX-F5710 si 4 boxe Alpine SD 13cm in locasurile originale.
Acum vreau sa fac un upgrade.
Si am dat comanda de http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL028306&pathId=133&page=1 si o sa soseasca in iulie/august.
Vreau sa fac upgrade si la audio.
Nu ma pricep prea mult dar as vrea un sunet decent in masina.
1.Vreau recomandari pt. cele 2 boxe pe fata (13cm) care ca mearga pe amplificarea HU.
2.Vreau si recomandari pt. spate, ceva gen 2 boxe 6"x9" si o statie.
Nu vreau tub in portbagaj, dar imi place bass-ul.
Eu personal am vazut JBL la 70W RMS & 4Ohmi pt spate dar nu stiu cu ce amplif sa le cuplez si cam ce ar mai fi de adaugat.
Dupa cum am spus nu ma pricep prea tare, asa ca orice parere e buna.
Exista ceva combinatii care merg si sint decente?
Bugetul alocat pt. boxe fata+spate+statie+eventuale cabluri,condensator ... 150-200E.
Va multumesc anticipat _________________ Mai bine intreb de cit sa ma fac de kko. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand....bugetul e prea mic pentru ce vrei tu........ma rog se poate face un sunet bunicel cu difuzoarele puse si direct pe player....
Daca e sa-ti iei statie ....atunci eu zic sa amplifici si fata....asta ca sa echilibrezi sunetul....deci statie 4 canale...
Cum ti-am spus bugetul abia iti ajunge pentru difuzoare....
Condensator nu-ti trebuie...ca nu ai sub.
Combinatii de difuzoare...sunt....dar o sa t-i le spun cind te decizi sa mai cresti bugetul.  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
unEL
|
Trimis: Lun Apr 21, 2008 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ... perechea de boxe vazute de mine era ~250 lei
Inca o pereche pt fata 100 lei
Si o statie in jur de 100 Euro.
Propune-mi tu un buget, cu toate ca plapuma mea cam atat este ... cu HU ajung la 20 mil. Sa zicem ca as mai adauga un 50 euro ... dar nu mai mult si asta cu FSN-ul de rigoare
Am rugat un sunet decent ... nu mii de wati, si nici sa ajung la insonorizari si alte nebunii de genul asta.
Banuiesc ca daca amplific toate canalele trebuie boxe "corespunzatoare" si pe fata.
Apropos ... nu vrea sa improvizatii pe portierele fata, de aceea vreau sa raman in suportul original. _________________ Mai bine intreb de cit sa ma fac de kko. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
unEL
|
|
| Sus |
|
 |
unEL
|
|
| Sus |
|
 |
anndrei86
Data înscrierii: 09/Apr/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca amplificatorul ala este un pic prea performant pentru dfuzoarele pe care le vrei tu.
Si oricum nu se merita sa dai peste 700 ron pe difuzoare si amplificator pentru spate si sa le imperechezi cu difuzoare pentru fata neamplificate de 150 ron.
Mai bine iti cumperi doar difuzoare pentru fata si spate bunicele si peste ceva timp cumperi si un amplificator pe 4 canale pentru toate boxele; o sa fii mult mai multumit de calitatea sunetului. |
|
| Sus |
|
 |
unEL
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut-o la nervi.
Initial vroiam sa bag maxim 5 mil in muzica ... dar imi era teama ca dau in penibil (zdarng-zdrang).
Acum le-am comandat pe astea, si cind mai pun mana pe ceva bani mai pun si un amplificator pt. boxele luate pe fata si ceva insonorizare.
Ca ideie din ce am fost sfatuit (entry-level) mi-au zis ca 45W fata +100W spate sint super arhi suficient.
Si ca sa fiu sincer am vrut JBL.
Sint adeptul liniilor complete din aceiasi serie, asa am si acasa TV+DVD+5.1 si se impaca super. _________________ Mai bine intreb de cit sa ma fac de kko. |
|
| Sus |
|
 |
|