|
Autor |
Mesaj |
leone18
Data înscrierii: 06/Noi/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 11:54 am Titlul subiectului: vreau ceva mai mare |
|
|
salut acuma sunt posesorul unui subwoofer JBL CS 1204T si a unei statii Xtreme XA-3002 le am de un an sunt foarte multumit de ele dar vreau ceva mare de tot adik cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora sa se auda ffff tare am 25 de milioane ce miati putea recomanda? |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:28 pm Titlul subiectului: Re: vreau ceva mai mare |
|
|
leone18 a scris: | cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora |
Chiar asa de nesigur te simti incat ai nevoie sa te lauzi cu muzica?  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
 |
leone18
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
si isi face treaba difuzoru asta si cu statia?m`as fi gandit la nishte kickere cv.....chiar nu shtiu eu pana acuma ma duceam in magazin si ziceam asa domne dami statia aia si subwooferu ala ma duceam mi le montau baietii si gata ......dar acuma chiar vreau ceva special:D poate o incinta cu leduri si cu geam deasupra ... sa aiba si design frumos.... |
|
Sus |
|
 |
leone18
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cu vibratul geamurilor la altii a fo o expresie (adik am vrut sa zic sa se auda fff tare) |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diful este mai puternic decat kicker cv ce spui tu... si amplifu este destul de puternic.
Daca iti place kicker atunci vb cu ssrli de l5 sau l7 sunt peste ce ai zis tu ca putere sau daca ai bani solo x. numa bine  |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
leone18 a scris: | si cu vibratul geamurilor la altii a fo o expresie (adik am vrut sa zic sa se auda fff tare) |
E bine atunci
Iresponsabilitatea cu muzica nu imi place deloc. Totul ok cu muzica tare, da trebuie putin respect fata de restul populatiei.
Da-mi un pm pentru ce Kickere am disponibile acum  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita-te la bursa si vezi ca am exact ce-ti trebuie tie... ....vezi magnat AD380 |
|
Sus |
|
 |
morrysan

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu iti recomand sa ramai pe kickere !! cu banii pe care ii dispui ai poti sa-ti iei lejer 2 kickere de 600 sau 750w RMS si sa le si amplicifi  |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
putin pe langa dar as vrea sa tii cont de o chestie inainte sa arunci banii(vorba vine) pe toate chestiile alea . gandestete bine daca o sa asculti muzica data tare mai mult din 50% din timpul petrecut la volan .
chestia e ca si eu vroiam acelasi lucru ca si tine acum juma de an dar din pacate nu am dispus de bugetul de care imi trebuia sa fac acest lucru asa ca am mers pe un amplif modest , magnat rx 44 (4x125) , sistem dls pe 2 cai pe fatza amplificate si un subwoofer alpine type e 12" 250w amplificat in punte si nu prea cred ca poti conduce cu totul dat la maxim . plus de asta amplificatorul este setat in asa fel incat sa nu distorsioneze nimic (60% volum pe subwoofer , asta vine cam 200w si 40% pe front, cam 50w) . dupa 2 luni deja a inceput sa imi zdrangane tot in masina, bara de pe spate atarna putin dintr-un colt si portbagajul a inceput sa scartaie cand il deschid si inchid .
este doar o parere personala , de aceea iti spun sa te gandesti bine daca are rost sa bagi 25de mil in sunet.. sau doar 15(cu care personal cred ca iti poti face un sistem mai mult decat decent in masina) . ia-ti strictul necesar .. pentru ca dupa 1-2 luni dupa ce te vei plictisi de bas o sa cam regreti de banii dati aiurea , asta am vrut sa zic .
si o mai spun o data inainte sa inchei , e doar o parere personala de care cred ca ar fi bine sa tii cont .
spor la treaba  |
|
Sus |
|
 |
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pigoo a scris: | putin pe langa dar as vrea sa tii cont de o chestie inainte sa arunci banii(vorba vine) pe toate chestiile alea . gandestete bine daca o sa asculti muzica data tare mai mult din 50% din timpul petrecut la volan .
chestia e ca si eu vroiam acelasi lucru ca si tine acum juma de an dar din pacate nu am dispus de bugetul de care imi trebuia sa fac acest lucru asa ca am mers pe un amplif modest , magnat rx 44 (4x125) , sistem dls pe 2 cai pe fatza amplificate si un subwoofer alpine type e 12" 250w amplificat in punte si nu prea cred ca poti conduce cu totul dat la maxim . plus de asta amplificatorul este setat in asa fel incat sa nu distorsioneze nimic (60% volum pe subwoofer , asta vine cam 200w si 40% pe front, cam 50w) . dupa 2 luni deja a inceput sa imi zdrangane tot in masina, bara de pe spate atarna putin dintr-un colt si portbagajul a inceput sa scartaie cand il deschid si inchid .
este doar o parere personala , de aceea iti spun sa te gandesti bine daca are rost sa bagi 25de mil in sunet.. sau doar 15(cu care personal cred ca iti poti face un sistem mai mult decat decent in masina) . ia-ti strictul necesar .. pentru ca dupa 1-2 luni dupa ce te vei plictisi de bas o sa cam regreti de banii dati aiurea , asta am vrut sa zic .
si o mai spun o data inainte sa inchei , e doar o parere personala de care cred ca ar fi bine sa tii cont .
spor la treaba  |
Sistem decent cu 15 mil.........ma cam indoiesc : 4 medii,2 amplifuri, bass > 15 mil  _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 231 Locație: arad
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pigoo sunt deacord cu tine sincer !
La moudu general dak nu incerci ceva nou nu simtz k traiesti (parerea mea) ori ce lucru nou ee bn venit ,,cred eu''
Asa am fost si eu pana cand am auzit cele doua GZHW 30X a lu raidaru pe centru ascultand get low.
Parerea mea : SENZATIA MERITA BANI  _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
EASCA Baia Mare 2009-1st FUNI - 139,4 dB |
|
Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
@raidaru_clonat , 15 mil daca luam in considerare ca omul are deja HU si un amplificator . ii mai trebuie un sistem pe fatza, un amplificator si un subwoofer , care dupa parerea mea se rezolva cu 1500 ron . totusi , ma refeream la un sistem decent , adica ceva mai bun decat cu ce vine o masina stoc
iar ca sa fiu on , ar fi bine mai intai sa incepi cu insonorizarea usilor de pe fata si a portbagajului , in total costa cam 600 ron . iti mai raman 1900 ron cu care poti lua un sistem pe fata (300-500ron in functie de pretentii) , un amplificator mono doar pt subwoofer sau multicanal sa amplifici si front-ul (600-800ron) si iti mai raman 1000-700ron cu care poti lua un difuzor pe la 500-700 ron si de restu ii faci incinta home-made .
cam asa ar trebui sa iti calculezi banii .
mai departe legat de recomandarile produselor poti apela la cineva mai cu experienta .
Ultima modificare efectuată Pigoo la Vin Noi 07, 2008 12:00 am, modificat de 5 ori în total |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Joi Noi 06, 2008 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar trebuii sa iei in calcul,daca iei kickerele,iti trebuieo incinta destul de mare pt ele...  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 12:15 am Titlul subiectului: Re: vreau ceva mai mare |
|
|
leone18 a scris: | vreau ceva mare de tot adik cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora sa se auda ffff tare am 25 de milioane ce miati putea recomanda? |
ooo da... imi place cum gandesti e minunat sa stai la semafor si sa vina un "leonel18" mandru cu masina, cu geamurile jos, cu tigara in gura, scurs pe scaun in spre scaunul din dreapta si cu ochelarii D&G la ochi sa-ti administreze o injectie de muzica adevarata... asa, pe gustul lui...
oricum, la semafor e cum e ca nu dureaza mult, dar la iarba verde e nenorocire...
in primul rand ti-as recomanda sa inveti sa scrii in limba romana. (vezi in manualul de gramatica pt clasele a-VII-a si a-VIII-a la capitolele "folosirea cratimei" , "semne de punctuatie" si nu numai.
nu m-am putut abtine de la acest comentariu.
sper sa se inteleaga ca atare postul meu si sa nu se considere ofensa, iar daca se considera ofensa...mi-e egal.
auditie in fumuri din partea mea.
primul si ultimul meu post pe topicul asta. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
|