Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vreau ceva mai mare
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
leone18

Data înscrierii: 06/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 11:54 am    Titlul subiectului: vreau ceva mai mare Răspunde cu citat (quote)

salut acuma sunt posesorul unui subwoofer JBL CS 1204T si a unei statii Xtreme XA-3002 le am de un an sunt foarte multumit de ele dar vreau ceva mare de tot adik cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora sa se auda ffff tare am 25 de milioane ce miati putea recomanda?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 12:28 pm    Titlul subiectului: Re: vreau ceva mai mare Răspunde cu citat (quote)

leone18 a scris:
cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora

Chiar asa de nesigur te simti incat ai nevoie sa te lauzi cu muzica? Rolling Eyes

Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sub: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W3001D4/
ammpli: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/In_Phase/IPA2001D/

iar de restul banilor incinta, cabluri si insono....cred ca iti va ajunge fatza de ce ai avut.
Smile
Sus
leone18

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si isi face treaba difuzoru asta si cu statia?m`as fi gandit la nishte kickere cv.....chiar nu shtiu eu pana acuma ma duceam in magazin si ziceam asa domne dami statia aia si subwooferu ala ma duceam mi le montau baietii si gata ......dar acuma chiar vreau ceva special:D poate o incinta cu leduri si cu geam deasupra ... sa aiba si design frumos....
Sus
leone18

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cu vibratul geamurilor la altii a fo o expresie (adik am vrut sa zic sa se auda fff tare)
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diful este mai puternic decat kicker cv ce spui tu... si amplifu este destul de puternic.

Daca iti place kicker atunci vb cu ssrli de l5 sau l7 sunt peste ce ai zis tu ca putere sau daca ai bani solo x. numa bine Smile
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leone18 a scris:
si cu vibratul geamurilor la altii a fo o expresie (adik am vrut sa zic sa se auda fff tare)

E bine atunci Smile

Iresponsabilitatea cu muzica nu imi place deloc. Totul ok cu muzica tare, da trebuie putin respect fata de restul populatiei.

Da-mi un pm pentru ce Kickere am disponibile acum Wink

Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita-te la bursa si vezi ca am exact ce-ti trebuie tie...Very Happy....vezi magnat AD380
Sus
morrysan

Data înscrierii: 24/Apr/2008

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu iti recomand sa ramai pe kickere !! cu banii pe care ii dispui ai poti sa-ti iei lejer 2 kickere de 600 sau 750w RMS si sa le si amplicifi Very Happy
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

putin pe langa dar as vrea sa tii cont de o chestie inainte sa arunci banii(vorba vine) pe toate chestiile alea . gandestete bine daca o sa asculti muzica data tare mai mult din 50% din timpul petrecut la volan .
chestia e ca si eu vroiam acelasi lucru ca si tine acum juma de an dar din pacate nu am dispus de bugetul de care imi trebuia sa fac acest lucru asa ca am mers pe un amplif modest , magnat rx 44 (4x125) , sistem dls pe 2 cai pe fatza amplificate si un subwoofer alpine type e 12" 250w amplificat in punte si nu prea cred ca poti conduce cu totul dat la maxim . plus de asta amplificatorul este setat in asa fel incat sa nu distorsioneze nimic (60% volum pe subwoofer , asta vine cam 200w si 40% pe front, cam 50w) . dupa 2 luni deja a inceput sa imi zdrangane tot in masina, bara de pe spate atarna putin dintr-un colt si portbagajul a inceput sa scartaie cand il deschid si inchid .
este doar o parere personala , de aceea iti spun sa te gandesti bine daca are rost sa bagi 25de mil in sunet.. sau doar 15(cu care personal cred ca iti poti face un sistem mai mult decat decent in masina) . ia-ti strictul necesar .. pentru ca dupa 1-2 luni dupa ce te vei plictisi de bas o sa cam regreti de banii dati aiurea , asta am vrut sa zic .
si o mai spun o data inainte sa inchei , e doar o parere personala de care cred ca ar fi bine sa tii cont . Wink
spor la treaba Cool
Sus
raidaru_clonat

Data înscrierii: 27/Oct/2008

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
putin pe langa dar as vrea sa tii cont de o chestie inainte sa arunci banii(vorba vine) pe toate chestiile alea . gandestete bine daca o sa asculti muzica data tare mai mult din 50% din timpul petrecut la volan .
chestia e ca si eu vroiam acelasi lucru ca si tine acum juma de an dar din pacate nu am dispus de bugetul de care imi trebuia sa fac acest lucru asa ca am mers pe un amplif modest , magnat rx 44 (4x125) , sistem dls pe 2 cai pe fatza amplificate si un subwoofer alpine type e 12" 250w amplificat in punte si nu prea cred ca poti conduce cu totul dat la maxim . plus de asta amplificatorul este setat in asa fel incat sa nu distorsioneze nimic (60% volum pe subwoofer , asta vine cam 200w si 40% pe front, cam 50w) . dupa 2 luni deja a inceput sa imi zdrangane tot in masina, bara de pe spate atarna putin dintr-un colt si portbagajul a inceput sa scartaie cand il deschid si inchid .
este doar o parere personala , de aceea iti spun sa te gandesti bine daca are rost sa bagi 25de mil in sunet.. sau doar 15(cu care personal cred ca iti poti face un sistem mai mult decat decent in masina) . ia-ti strictul necesar .. pentru ca dupa 1-2 luni dupa ce te vei plictisi de bas o sa cam regreti de banii dati aiurea , asta am vrut sa zic .
si o mai spun o data inainte sa inchei , e doar o parere personala de care cred ca ar fi bine sa tii cont . Wink
spor la treaba Cool

Sistem decent cu 15 mil.........ma cam indoiesc : 4 medii,2 amplifuri, bass > 15 mil Wink

criss_bike
Priceput

Data înscrierii: 13/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo sunt deacord cu tine sincer !
La moudu general dak nu incerci ceva nou nu simtz k traiesti (parerea mea) ori ce lucru nou ee bn venit ,,cred eu''
Asa am fost si eu pana cand am auzit cele doua GZHW 30X a lu raidaru pe centru ascultand get low.
Parerea mea : SENZATIA MERITA BANI Very Happy

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@raidaru_clonat , 15 mil daca luam in considerare ca omul are deja HU si un amplificator . ii mai trebuie un sistem pe fatza, un amplificator si un subwoofer , care dupa parerea mea se rezolva cu 1500 ron . totusi , ma refeream la un sistem decent , adica ceva mai bun decat cu ce vine o masina stoc Smile

iar ca sa fiu on , ar fi bine mai intai sa incepi cu insonorizarea usilor de pe fata si a portbagajului , in total costa cam 600 ron . iti mai raman 1900 ron cu care poti lua un sistem pe fata (300-500ron in functie de pretentii) , un amplificator mono doar pt subwoofer sau multicanal sa amplifici si front-ul (600-800ron) si iti mai raman 1000-700ron cu care poti lua un difuzor pe la 500-700 ron si de restu ii faci incinta home-made .
cam asa ar trebui sa iti calculezi banii .
mai departe legat de recomandarile produselor poti apela la cineva mai cu experienta .

Ultima modificare efectuată Pigoo la Vin Noi 07, 2008 12:00 am, modificat de 5 ori în total
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Joi Noi 06, 2008 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebuii sa iei in calcul,daca iei kickerele,iti trebuieo incinta destul de mare pt ele... Rolling Eyes
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Noi 07, 2008 12:15 am    Titlul subiectului: Re: vreau ceva mai mare Răspunde cu citat (quote)

leone18 a scris:
vreau ceva mare de tot adik cand stau la semafor sa le vibreze si geamurile altora sa se auda ffff tare am 25 de milioane ce miati putea recomanda?

ooo da... imi place cum gandesti Laughing e minunat sa stai la semafor si sa vina un "leonel18" mandru cu masina, cu geamurile jos, cu tigara in gura, scurs pe scaun in spre scaunul din dreapta si cu ochelarii D&G la ochi sa-ti administreze o injectie de muzica adevarata... asa, pe gustul lui... Rolling Eyes
oricum, la semafor e cum e ca nu dureaza mult, dar la iarba verde e nenorocire... Evil or Very Mad

in primul rand ti-as recomanda sa inveti sa scrii in limba romana. (vezi in manualul de gramatica pt clasele a-VII-a si a-VIII-a la capitolele "folosirea cratimei" , "semne de punctuatie" si nu numai.

nu m-am putut abtine de la acest comentariu.

sper sa se inteleaga ca atare postul meu si sa nu se considere ofensa, iar daca se considera ofensa...mi-e egal.

auditie in fumuri din partea mea.

primul si ultimul meu post pe topicul asta.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum