|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
claudiu_claudiu12
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 3:54 pm Titlul subiectului: vreau o parere |
|
|
| sal.vreau sa stiu daca am ales bine si daca nu care sunt oportunitatile.am o dacie si mi-am luat un player pionner 2900mp si m-am gandit pe fata la alpine sps-17c2.vreau dc se poate mai multe pareri.multumesc dar cat se poate cat mai repede ca vreau saachizitionez ceva pana miercuri.salll |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Sâm Apr 14, 2007 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
iti dau un exemplu .. sper sa nuti stric planurile !
am ascultat o astfel de combinatie in galati pe un golf IV ... HU pio ( dc nu ma insel chiar 2900 ) ... si difuri alpine ( nu mai stiu modelul exact - oricum sigur erau de 13 cm ) .. si mi sa parut o combinatie deloc potrivita !
in plus cei de la serice ziceau ca a mai fost ceruta o astfel de combinatie ( HU pio si DIF alpine ) si .. acelasi rezultat dezamagitor ... " pio nu se pupa cu alpine " au zis ... !
te sfatuiesc sa mergi pe pio si la difuri sau dls !
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
claudiu_claudiu12
Data înscrierii: 12/Mar/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 1:02 pm Titlul subiectului: multumesc.... |
|
|
| ms dar mai vreau cateva pareri ca sa imi fac o idee mai clara.va rog mult |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite si cireasa de pe tort http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/
eu sunt de parere ca vor suna bine, avand in vedere puterea lor rms, mai apropiata de cea a playerului.
eu recomand sistem pe fata, se aude mult mai bine decat coaxial, va distorsiona mai putin din cauza filtrelor si din cauza ca inalta va sta mai sus si vei percepe mai repede sunetele din frecventele inalte, care de regula distorsioneaza mai tarziu decat cele de bas-mediu la un anumit volum. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|