Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vreau sa fac upgrade la ampli si nu stiu ce sa iau. PLS HELP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Azkan

Data înscrierii: 18/Oct/2009
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Dec 27, 2010 8:58 pm    Titlul subiectului: Vreau sa fac upgrade la ampli si nu stiu ce sa iau. PLS HELP Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor. Mini sistemul meu arata astfel HU http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2100UB/ + sistem fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Sisteme/Zeus_ZXi_6.2C_Mk2/ + un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1202D/ . Pana acum am avut un amplif gelhard (noname) de care eram destul de multumit, dar de ceva timp se cam ard finalii si asta nu s-a intamplat odata ci de vreo 5 ori. As vrea sa cumpar un AMPLIFICATOR care sa fie bun atat pentru subwoofer cat si pentru sistem. Bugetul este undeva pana in 900 maxim 1000 ron.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Dec 27, 2010 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai daca tot ai bugetul ala cumpara un amplif pe 4 canale sa poti amplifica si difuzoadele din usi...

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_1004e/
sau varianta mai veche jbl gto 75.4 care se intelegea de minune cu gto 1202

Hai noroc !

Azkan

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult o&g, desigur ca vreau pe 4 canale, doar ca am omis sa specific. O sa am de gand sa achizitionez amplificatorul cam intr-o luna asa ca astept si alte propuneri ca sa pot face o comparatie.
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 2:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In banii astia as merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MB_Quart/Discus/DSC_480/ chiar daca are 80W pe canal.Totusi cum o sa conectezi amplificatorul la player?
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Dec 28, 2010 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam ca iesirea Rca e numai pentru subwoofer dar am cautat pe net si m-am inselat.Poti conecta amplificatorul dar ai nevoie de un Rca Y.Cu ce cabluri de alimentare e cablata masina?
Sus
Azkan

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 4:09 pm    Titlul subiectului: .. Răspunde cu citat (quote)

am 2 RCA-uri Y deoarece deocamdata am un amplif pe 4 canale pe care am conectate subw si boxele din fata. Pe cablu de minus care e pus pe caroserie scrie asa: DLD ACOUSTIC HIGH QUALITY LC-OFC CABLE by EUROTON 13,29mm. Pe cel rosu(+) nu am vazut nimic scris, probabil ca scrie pe undeva pe sub mocheta, dar daca e necesar ma apuc sa descaf.
Sus
Azkan

MesajTrimis: Mie Dec 29, 2010 7:05 pm    Titlul subiectului: .. Răspunde cu citat (quote)

Cum am specificat si in primul post motivul pentru care vreau sa cumpar alt amplif este ca la acesta, care e acum pe masina, se tot ard finalii. Dilema mea este urmatoarea, oare finalii se tot ard din cauza amplifului sau poate fi din cauza Hu-lui, cablurilor sau a "ninsorii". Daca cineva a mai patit astept cu mare nerabdare sa-mi zica si mie. Va multumesc.
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Joi Dec 30, 2010 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca te intereseaza am un Magnat RX 44 de vanzare la 400 RON

4x 125w RMS/ 4 ohmi
2x 325w RMS/ 4 ohmi/punte

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum