|
|
|
Autor |
Mesaj |
diesel Pasionat
Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 55 Locație: Bistrita
|
Trimis: Dum Mai 29, 2011 12:02 pm Titlul subiectului: vreau sfaturi :D |
|
|
salutare baieti. e vorba de un bmw 320d care are sistem Hi-Fi de 10 difuzoare si care are si amplificator. din cate stiu, fiecare difuzor este amplificat separat. Acum problema este : am desfacut intr`o zi panoul de la portiera fata sa ma uit sa vad daca se poate face upgrade la difuzoare si am constatat ca pe difuzorul de medii scrie 8 ohmi, iar pe cel de joase scrie 2 ohm. Iar acum pe un site am vazut detalii despre acest sistem, in care se spunea " So I took apart my stock stereo amp. I was amazed that it's actually a true 10 channel amp. Each speaker in the car is individually driven by its own amplifier and actively crossed-over. There are no passive crossovers anywhere. The Amp uses five stereo single chip amplifiers. Three of the TDA7375, 2x35W (into 4 Ohms) amplifiers and two of the TDA8563Q, 2x40W (into 2 Ohms) amplifiers.
Front Tweeters - 35 Watts (4 Ohms)
Front Midrange - 35 Watts (4 Ohms)
Front Woofer - 40 Watts (2 Ohms)
Rear Door Midrange - 35 Watts (4 Ohms)
Rear Deck Woofer - 40 Watts (2 Ohms)
Deci sa inteleg ca 4 iesiri sunt pe 2 ohmi ? pentru ca difuzoarele pe care le am ca upgrade sunt pe 4 ohmi. daca totusi le montez , ce se poate intampla ? arderea cui dintre ele amplif sau difuzor ? si cum se va auzi mai tare sau mai incet la acelasi volum. mersi _________________ " Omul cat traieste invata! " |
|
Sus |
|
 |
SergyU Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 153 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 31, 2011 9:52 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
Pai prima data trebuia sa citesti apoi sa iti iei difuzoare poti pune difurile de 4 ohm pe amplif doar ca o sa se auda mai incet ,ampliful se "incalzeste" mai tare atunci cand difurile au o inpedanta mai mica decat suporta el atunci pot aparea probleme _________________ CDX-GT828U/DLS Classic B5A/TS-G1702i/rxMONO/GZHW 30X/ |
|
Sus |
|
 |
diesel Pasionat
Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 55 Locație: Bistrita
|
Trimis: Joi Iun 09, 2011 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu ce zici...dar difurile le am de mai mult timp, doar ca sunt montate pe cealalta masina , nu le`am cumparat acum. deci se pot monta fara temeri ca se vor arde una din ele. msi pt informatie  _________________ " Omul cat traieste invata! " |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|