| |
| Autor |
Mesaj |
mariuss_int
Data înscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Ian 06, 2008 9:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce as recomanda eu de banii care ii dai pe un sistem in spate (sa zic 200 ron) e o insonorizare a usilor fata (nu neaparat totala, cel putin zonele din apropierea difuzoarelor) impreuna cu o pereche de inele si acoperirea gaurilor mari.
Daca faci singur toata treaba si cumperi doar inele, te incadrezi in suma de 200 ron.
Obtii cu siguranta o imbunatatire a calitatii sunetului din usile fata si un bass putin mai pronuntat.
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1/
Aplicat inteligent si poti face lucru calumea in ambele usi _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
mariuss_int
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli ms ca ai incercat sa ma ajuti dar ,,problema" este ca eu deja am antifonate usile de fata la fel ca si portbagaju antifonat si apoi mochetat tot interioru cu o mocheta mai groasa cumparata din practiker .. pe mine ma intereseaza 2 difuzoare sa pun in spate dar sa fie ceva mai mult pe bass si sa ma incadrez in maxim 2,5 milioane nu vreeau ceva suparat pt ca am vazut la cineva ca avea niste bosch 'uri vai de capu lor si scoteau un bass din ele si m-am gandit ca nu trebuie sa fie nuj ce firma de nuj cate milioane ca sa se auda cat de cat clar si sa mai aduca o imbunatatire a basului in masina pe langa tunu de bass |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Ian 07, 2008 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imbunatatire pe langa subwoofer ?
Ceva nu e in regula acolo daca speri ca acele difuzoare sa aduca imbunatatiri.
Ce banuiesc eu e ca ai o gaura in frecventa pe undeva in zona mid-bass-ului si asta face sa para ca nu ai bass deloc.
1. Incearca sa tai subul mai sus.
2. Opreste subul si cu niste tonuri testeaza pana unde coboara difurile din fata. Ai cumva setare de high-pass pentru ele ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
mariuss_int
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se aude subwoferu destul dar nu ai inteles ideea mea , .. vreau ca in toate cele 4 usi sa am boxe si pe alea sa le tin pe medii si inalte si in spate in luneta sa fie mai mult de medii si bass pt ca alea vreau sa le bag pe statie impreuna cu tunu si am pus si eu o intrebare ca aveam 3 variante de boxe dar din cat m-am interesat cu google cred ca raman pe boxele de la CRUNCH mi se par mai finute cu toate ca magnetu e cam praf ... |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|