Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vreu o lamuriee

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
alexxx_Aly

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: craiova

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 9:01 pm    Titlul subiectului: vreu o lamuriee Răspunde cu citat (quote)

vreu sa imi iau si eu un subwoofer si am vazut pe site un infinity reference ref1040 si un jbl CT4-12 puteti sa-mi ziceti si mie care e mai bun si care se aude mai bine.... cu toate ca intinity-u e mai mik!si ce cutie imi trebuie tub sau cutie... !!!!!!! ms astept raspuns ca sa stiu ce imi iau!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe JBL datorita spl=ului foarte mare care intr-o incinta trapezoidata fac pariu ca ar ajunge undeva pe la 110 115 db
Sus
alexxx_Aly

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi io vreau intr-o incinta tub!!! nu trapezz!! zici ca e mai bun jbl!? se aude mai bine?!
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap nu te mai lua dupa toti astia care iti zic sa iti iei tub ca e la moda si ca nush ce alte chestii Rolling Eyes plus ca este greu sa gasesti o incinta TUB adecvata mai degraba de loc Wink ... tot ce poti gasii este o incinta tub standard pe 30cm care sa sune ca un butoi Wink

dap jbl-ul e mai bun este si mai puternic Wink
Sus
alexxx_Aly

MesajTrimis: Dum Iul 16, 2006 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e mai bunsi mai puternik chiar si decat infinity-i de 30 cm model! 1240???
Sus
alexxx_Aly

MesajTrimis: Lun Iul 17, 2006 12:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raspundeti si mie la ultimaintrabare si va lasa gata!Smile
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 17, 2006 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar de ce nu iei un JBL GTO 1202D ?

dintre cele 2 initiale, JBL-ul s-ar putea sa sune putin mai tare...
ia pe 30 de cm daca poti.
Sus
alexxx_Aly

MesajTrimis: Lun Iul 17, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi gto 120d are impedanta variabila am auzit canu prea sunt bune.!!!!! tu ce zici!? e mai bun asta!? ajunseila concluzia ca mai bine il iau cu tot cu tub gto1204 jbl!! ze cici merge asta!?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 17, 2006 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gto 1202 nu are impedanta variabila.. nu exista asa ceva.
are doar 2 bobine de 2 ohmi care pot fi legate in paralel sau in serie pentru a obtine 1 ohm respectiv 4 ohmi.
tubul este cs1204t si e ok, daca vrei sa iei difuzorul respectiv pentru tub, mai bine il iei cu totul asa cum vine de la JBL si gata.
CS1204T are difuzor GT4-12.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum