| |
| Autor |
Mesaj |
cosmin_cosma88
Data înscrierii: 18/Sep/2007 Mesaje: 16 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
cosmin_cosma88
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms mult liviu dar decamdata am mici probleme cu fondurile si nu dispun de prea mult acum am in dur de 14 milioane si nu mai resist cu sistemul audio care il am acum (am tot un sony nu e cu mp3 pe fatza boxe de 13cm de la sony iar pe spate jbl iar fatza daca il dau mai mult de jumate incep si paraie alea au fost date la casetofon cadou casetofonul actual are 4 si 40w) masina am preluato de la tata si asta isi cumparase el acum 3 ani jumate _________________ cosmin_cosma88 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca la ce ti-am scris mai sus ai pune un HU:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
ai iesi la limita cu banii. Pioneerul asta e chiar bun, poti sa te uiti si pe forum sa vezi ca e recomandat ca fiind cel mai bun la raportul calitate/pret. Usb-ul nu il vad chiar atat de important, pe mine ma intereseaza mai mult sunetul in masina. mai este un sistem mai ieftin, care ar merge pe fata, dar diferenta de bani nu e asa mare:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K6/
salut! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
cosmin_cosma88
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi dai de gandit dar la casetofon raman la acel model care am sus mai sus de la sony deci mai raman cu 7 milioane ca sa imi iau un amplificator subwoofer si boxe pe fatza .Acolo am eu un dubiu si nu stiu cum m-as putea incadra in 7 milioane cu toate astea ,decat sa fac ce am zis eu mai sus. Nu de alta dar nu mai vreau sa aud raznita aia de pe masina chiar daca e cu cd . Ca daca nu ma enervam asa mai asteptam o luna si imi luam alceva . oricum Iti multumesc pentru sfaturi  _________________ cosmin_cosma88 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok, ai dreptate ca nu vrei sa mai astepti. ia cum ai zis tu si schimbi mai tarziu cand mai strangi bani...eventual folosesti ampliful magnat la amplificat 2 boxe.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
cosmin_cosma88
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu zici sa bag subwooferul in punte si sa mai bag 2 boxe in amplificator da la asta ma gandeam si eu dar sa vad cum se va auzi mai intai pe casetofon si vad dupa oricum am de gand sa bag multi bani in masina e o solentza nu stiu cat merita dar asta e nebunia mea vreau un cip la motor sa ii maresc cai putere sa ii umblu in cutia de viteze bari fatza spate praguri eleron din carbon neoane etc etc dar toate astea in vara ca nu sunt nebun sa le pun acum mai ales iarna sa dea unu in mine sau sa lovesc eu pe altu sa le stric asa de la inceput ca oricat ai vrea tot se gasete cineva sau ceva sa o lovesti macar sa fiu fericit cat pot vara. Sunt costisitare dar asta e macar cand merg cu ea sa ma simt bine pana atunci fac rost de fonduri Ms mult pentru sfaturi ne mai auzim  _________________ cosmin_cosma88 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok bafta si ai grija ca daca te ia microbul nu te mai opresti. stiu pe pielea mea  _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
cosmin_cosma88
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
da stiu cum e ai mei ma bat la cap sa imi iau masina nou si am zis ca nu mai bine sa dau bani pe aia ii bag in asta o parte si restu ii tin mai am si eu nevoie de un lucru sa stiu daca nu o sa lansez un alt topic daca sti care sunt cele mai mari boxe pe care le suporta solentza pe fatza fara sa tai din use daca nu e cine stie ce o sa ma apuc sa decupez ms mult pentru ajutorul acordat pana acum _________________ cosmin_cosma88 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
am impresia ca la solenza ai pe fata de 13. mai mult ca sigur poti pune de 16 cu ajutorul unor inele de mdf. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
cosmin_cosma88
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
te-am intrebat pentru ca din cate stiu eu capacul ala initial e de 16 cm si l-as decupa pana in el dar sa vad cum fac cu adancimea daca nu o sa bag niste inele si asta e ms mult liviu si acum sa vad ce o sa fac _________________ cosmin_cosma88 |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Am observat ca ai tot Solenza.
Poti pune usor de 13 fara bataie de cap. Daca vrei sa pui de 16, o sa te chinui un pic. Eu am tot Solenza si am facut tot ce era posibil sa intre de 16.5, dar efortul depus a meritat. La mine s-a lucrat cu fibra+mdf.
Asa, sa revenim ...
Iti recomand asa:
Uiti de acel Sony si uita-te un pic la Clarion DXZ578RUSB si sa-ti spun si de ce:
- ambele au USB
- Clarion are 6 preout-uri (3 perechi RCA) de 4V fata de Sony care are numai 2 de 2V
- diferenta de sunet intre ele
- la Clarion poti asculta CD Audio/Mp3/WMA si poti conecta si stick de 2-4 Giga ...
- Clarion o idee mai ieftin decat Sony.
Daca nu vrei sa faci modificari la usile de pe fata, iei un set de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_130T/ , lasi pentru moment spatele fara difuzoare, vezi cum se aude, daca nu esti multumit, mai pui si un set de ovale, dar alea iti recomand sa le lasi la urma.
Ca amplificator, poti lua asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/ , subwoofer tot de la Ground Zero, gama Titanium http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTW_25T/ cu o incinta corespunzatoare, mai pui in kit de cabluri http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ si cam asta ar fi ...
Eu sunt de parere ca vei fi foarte multumit de configuratie.
E adevarat, dupa un mic calcul, depasesti un pic bugetul alocat de tine, dar crede-ma ca diferenta intre un sistem si un set de coaxiale e considerabila.
Ar fi un Mos Craciun generos  |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
amin sharkky! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Audiophil

Data înscrierii: 19/Ian/2008 Mesaje: 12 Locație: Crangasi, Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
|