Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VW Golf 5 + Focal K2 Power 165 KR + FPP 4100

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Sergiu Simion

Data înscrierii: 28/Sep/2014
Locație: Romania

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 8:53 am    Titlul subiectului: VW Golf 5 + Focal K2 Power 165 KR + FPP 4100 Răspunde cu citat (quote)

Va salut,

In speranta ca am postat in locul potrivit, va cer ajutorul referitor la sistemul pe care mi-am propus sa il achizitionez.

Dupa cum e specificat si in titlu, detin un VW Golf 5 2006, si doresc sa inlocuiesc difuzoarele stock, si ma gandeam la:

- Focal k2 power kr (fata + spate) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/K2-Power/K2-Power-165KR/

- amplificate de, Focal FPP 4100 http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Focal/Performance/FPP-4100/

Am nelamuriri la adancimea de montare a difuzoarelor, avand 72 mm nu stiu daca au loc. Si daca amplificatorul este potrivit pentru aceste difuzoare.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi si pareri.

Va doresc o zi buna,
Sergiu Simion. Question Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 30, 2014 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sistemul ales de tine este unul reusit ca si calitate. Puternic si foarte bun ca fidelitate.

Se pot monta pe masina ta dar o sa ai nevoie de inele pentru instalare. Cel mai bine este sa mergi pe inele de MDF.

La un sistem de genul asta noi recomandam si aplicarea unui material insonorizant pentru a elimina vibratiile. Materialul folosit de noi este : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Standartplast/Anticor-Silver-Solution-Bulk-Pack/
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Mie Oct 01, 2014 2:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu am fost mulțumit de focal k2 power. Un produs net superior si la același cost ar fi micro precision seria 7.
Sus
Sergiu Simion

Data înscrierii: 28/Sep/2014
Locație: Romania

MesajTrimis: Mie Oct 01, 2014 8:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc pentru ajutor!

O zi buna.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum