|
|
|
Autor |
Mesaj |
anubis_cvz
Data înscrierii: 01/Mai/2009 Mesaje: 2 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Mie Oct 17, 2018 4:10 pm Titlul subiectului: VW Polo 6n2 componente fata |
|
|
Salutare!
Nu am activat pe acest forum de foarte mult timp, iar acum ma intorc cu o intrebare .
Am cumparat pentru sotie o Polo 6n2 si as dori sa imbunatatesc muzica din masina. Am citit foarte mult pe forum aici si momentan stau asa:
HU: Kenwood KMM-BT304
Subwoofer: Blaupunkt GTB 8200A (suficient + e important spatiul din portbagaj)
Ideea e ca as schimba difuzoarele fata (nici nu are locas pentru spate ) . M-am gandit la Helix B62 C. Din ce am citit Hertz DSK si Focal Auditor sunt cam agresive pe tweeter (parca sunt din titaniu) iar cele Helix un pic mai catifelate (tweeter de matase mi se pare).
Intrebarea ar fi data se merita sa cumpar aceste componente fata fara sa amplific ? Le-am auzit cantand pe Pioneer 280FD si au cantat foarte frumos, insa acestea sunt ceva mai potente decat Kenwood-ul.
L.E.: Am uitat sa precizez ca nu ma preocupa sa se auda tare. Doar sa se auda frumos si dinamic .
Multumesc mult baieti! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|