Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

VW Polo 6n2 componente fata

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
anubis_cvz

Data înscrierii: 01/Mai/2009
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2018 4:10 pm    Titlul subiectului: VW Polo 6n2 componente fata Răspunde cu citat (quote)

Salutare!

Nu am activat pe acest forum de foarte mult timp, iar acum ma intorc cu o intrebare Smile.
Am cumparat pentru sotie o Polo 6n2 si as dori sa imbunatatesc muzica din masina. Am citit foarte mult pe forum aici si momentan stau asa:
HU: Kenwood KMM-BT304
Subwoofer: Blaupunkt GTB 8200A (suficient + e important spatiul din portbagaj)

Ideea e ca as schimba difuzoarele fata (nici nu are locas pentru spate ) Laughing . M-am gandit la Helix B62 C. Din ce am citit Hertz DSK si Focal Auditor sunt cam agresive pe tweeter (parca sunt din titaniu) iar cele Helix un pic mai catifelate (tweeter de matase mi se pare).

Intrebarea ar fi data se merita sa cumpar aceste componente fata fara sa amplific ? Le-am auzit cantand pe Pioneer 280FD si au cantat foarte frumos, insa acestea sunt ceva mai potente decat Kenwood-ul.

L.E.: Am uitat sa precizez ca nu ma preocupa sa se auda tare. Doar sa se auda frumos si dinamic Smile.

Multumesc mult baieti!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Oct 18, 2018 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia o pereche de gladen m line și un amplificator Kenwood ieftin de vreo 60w/ch sĂŁ faci treabĂŁ.

//DacĂŁ ai buget ai o variantĂŁ foarte bunĂŁ

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/Md.Lab/EL-Series/AM-EL2.110/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/GLADEN/M-Line/M-165/

DacĂŁ vrei dinamicĂŁ din pĂŁcate Ăźți trebuie amplificare, rezervĂŁ de putere. Pe player nu o sa ai dinamicĂŁ decĂą la volum cel mult mediu.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum