|
|
|
Autor |
Mesaj |
spider_69
Data înscrierii: 06/Iun/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 10:51 am Titlul subiectului: vw - sistem |
|
|
Salutare ! dupa cum va spun sunt un novice. citesc pe forum si ma minunez. de curand am luat un passat berlina, mana a doua (cred), pe care am un blaupunkt arizona DJ70, in portiere habar nu am ce este si o magazie tot blaupunkt. de curand am achizitionat un sub magnat charger 130, un amp hifonics txi 4008, un condensator pyramid cap 160db2 si kit dietz 23089 - 20 mm2. pe langa faptul ca habar nu am sa le montez, v-as intreba daca la ampul luat 400 RMS - max 800, kit-ul este bun. trebuia cabluri mai groase? si altceva: poate ma sfatuieste cineva cum sa le montez. nu-i problema m-as duce in bucuresti (sunt taran) la cineva abilitat, dar imi place sa chitibusesc, nu mai spun de satisfactie atunci cand imi iese. multumesc! |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Aug 25, 2008 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar trebui sa fie super-suficient pentru puterea ta _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|