|
Autor |
Mesaj |
bogdan
Data înscrierii: 12/Iul/2006 Mesaje: 29
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: woofer logan |
|
|
sal! am un logan si e fara muzik... i-am pus p spate boxe, 3 cai pioneer, cd playerul e al masinii ,am deja un amplif despre care stiu k are 4 canale si vreo 300w rms. habar am sa fac o configuratie audio pt masina , stiu numai k as mai vrea un woofer si boxe p fata, cablaje...cam atat. am si 7 mil..... credeti k poate iesi ceva ok? |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mie Iul 12, 2006 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok deci sa ma gandesc ai deja boxe spate boxe fata un amplificator 4 canale ce ti-ar mai trebuie acum sunt o pereche de boxe pt fata si un subwoofer nu
pai sa ne gandim la o schema amplifici sunetul de pe fata din amplficatorul care il ai ca sa ai un sound calumea in fata si cele doua canale le pui in bridge pt maxim de putere pt subwoofer.
din cate stiu eu loganul are pe boxe 13 CM standard nu??? pai hai sa iti spun ce am auzit: un sistem DLS C5 de 13 cm cu woofer si tweeter perfecte pt ushile din fata.
pt subwoofer ti-as recomanda un DLS w312b care e 220 ron plus 220 ron incinta acum nu stiu daca o sa poti sa scoti maximul din subwoofer din cauza amplificatorului dar oricum o sa ai un sound excelent.
la asta se mai adauga inca 90 ron cablurile pt alimentarea statie ti le recomand pe cele mai scumpe in caz ca vrei un amplif mai puternic pe mashina
asteapta sa iti raspuna si cei de le be-loud si o sa te indrume si ei.
o zi buna
la revedere |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
recomandarea de mai sus e ok.
DLS C5 - 285 ron
DLS W312B plus incinta - 440 ron
kit cabluri: 90 ron
uita-te neaparat si spune-ne ce amplificator ai... marca, model etc... sa vedem exact cat are. chiar daca e relativ mic, W312B nu are nevoie de foarte multa putere, sa vedem.
Configuratia de mai sus sare putin de 8 milioane. Poti sa pui DLS B5 pe fata care sunt mai ieftine si sa amplifici difuzoarele de pe spate daca sunt mai puternice si merita amplificate insa e de preferat sa amplifici un C5 pe fata... Ce difuzoare ai pe spate? ce model Pioneer? (uita-te pe spatele magnetului daca poti)
In orice caz, pentru configuratia de mai sus noi putem oferi un discount de 30-40 RON, poate asa ne apropiem de bugetul tau.
Daca nu, poti sa iei un subwoofer Magnat Xpress 12 (165 RON) pentru care cutia facuta de noi ar costa aproximativ 200 RON.
365 + 285 + 90 = 740 RON
Daca te hotarasti iti asteptam comanda prin email sau telefonic. |
|
Sus |
|
 |
bogdan
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplif-u este un RAVELAND XAB 1200/4300 iar boxele de pe spate sunt PIONEER TS-A6911. ce parere aveti, dintre GTO 1200B si cel despre care ati spus voi, care e mai bun? si cutia pe care o faceti voi c forma are si din ce material este facuta? boxele de p fata care ati spus voi par super ok si va cred k sunt capabile de un sound misto dar fata de usa suporta vibratiile sau trebuie bagat material de antifonare? am cam terminat cu intrebarile...merci frumos |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 9:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul e ok, s-ar parea ca e de 4 x 120W RMS.
Si GTO1200B este OK, arata si bine cutia.
Eu pesonal as alege DLS cu cutie buna facuta.. Parerea mea e ca suna ceva mai bine... Si JBL e super ok, daca nu vrei sa te complici si tii la aspectul cutiei, ia-l pe asta.
noi putem face cutii trapezoidale si din MDF si din PAL. in cazul lui W312B merge si PAL-ul dar sa fie gros.
Legat de usile din fata: difuzoarele vor fi amplificate de statie si se va folosi filtrul HPF pentru a taia bassul <100 Hz din ele asa ca nu vor vibra foarte tare. Insonorizarea e oricand binevenita dar in cazul asta nu ar fi o necesitate. |
|
Sus |
|
 |
bogdan
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
merci pt sfaturi. cred ca am sa raman la jbl gto1200b+kit 20 mm. fara complicatii. difuzoarele de fata din pacate or sa mai astepte, un pic cam scumpe, dar o sa se rezolve. unde sa instalez wooferu imi poti spune? si un model de mp3 care sa se potriveasca in caz ca o sa vreau sa schimb cd playerul original d logan? merci inca o data... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai orice MP3 player se potriveste...
Ce e de urmarit in cazul tau e sa aiba minim 2 preout-uri ca sa poti pastra faderul dupa ce amplifici difuzoarele de pe fata... adica fiecare componenta amplificata sa aiba perechea ei de la player la amplificator... Modele cu 2 preout-uri: Pioneer 30MP, 4800 etc
Sony GT300 si multe altele...
Trimite-ne comanda prin email sau prin formularul de pe site si mentioneaza ca am vorbit pe forum... si zi cand ai prefera sa faci instalarea, ce zile, ore etc. Sau da un telefon maine dupa ora 10. |
|
Sus |
|
 |
|