Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

woofer si amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
beckham^7

Data înscrierii: 23/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 5:18 pm    Titlul subiectului: woofer si amplificator Răspunde cu citat (quote)

Am vazut la voi in produse o oferta de la blaupunkt Summer Bass Pack I, as dori sa imi spuneti daca se aude bine bassul, vreau sa il montez pe un opel omega. si cum se face livrarea pana in judetul hunedoara si cam cat costa livrarea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raspunsul este unu simplu bassul este calumea destul de bun... dar mai bine mergi pe ceva mai puternic cum ar fi summer bass pack III

transportul te costa pana in 50 ron

o zi buna !!!!
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am jucat cu Summer Bass Pack I si raportul calitate pret este excelent. Combinatia suna bine-bine si finisarea produselor este excelenta. Recomand cu caldura pentru un buget pana in 600RON.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum