|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fredi
Data înscrierii: 01/Apr/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Mar Noi 10, 2009 9:52 pm Titlul subiectului: woofere mtx xt 12 as |
|
|
daca cineva foloseste asa ceva astept o parere am vazut la be-loud la preturi foarte bune asi dori sa iau 2 buc _________________ fredi |
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 49
|
|
| Sus |
|
 |
fredi
Data înscrierii: 01/Apr/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Joi Noi 12, 2009 8:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am un amplificator blaupunkt gta 460 2*180 wati e slabuti pentru woofere ce parere ai _________________ fredi |
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 49
|
Trimis: Joi Noi 12, 2009 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fredi a scris: | | eu am un amplificator blaupunkt gta 460 2*180 wati e slabuti pentru woofere ce parere ai |
poti incerca sa vezi ce iese,dar ai grija ca daca dai gain'ul prea tare,sau volumul din cd-player prea tare s'ar putea sa distorsioneze subwooferele,amp'ul fiind de putere mai mica.Fa o proba...monteaza amplificatorul si subwooferele si apoi da din player volumul maxim dorit,din amplificator toate la minim,si apoi le modifici din amplificator setarile pe rand,pana cand iti place cum suna.Filtru il pui pe LPF(low pass filter) si seteaza'l undeva la 40-60 hz. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|