Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

X-BASS real power MTX + Pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
johny

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: Poiana Teiului

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 7:21 pm    Titlul subiectului: X-BASS real power MTX + Pioneer Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor! Vreau sa aflu niste pareri in legatura cu sistemul care vreau sa-l achizitionez- este vorba de un amplificator din noua serie MTX: X-Thunder X702 (210 W RMS) la care va merge un subwoofer MTX XT12-04 (250 W RMS). Am observat pe pagina oficiala MTX ca ar fi foarte bine construite, din materiale speciale pentru o putere superioara si "sunt facute unul pentru celalalt". Incinta pentru subwoofer o gasesc aici, in Piatra Neamt. Deasemenea, m-ar interesa un Pioneer DEH-2900MPB de care nu sunt inca hotarat. Trebuie sa mentionez ca vor merge pe un Logan "gol", fara nici un sistem. Am doar 2 difuzoare blaupunkt (13 cm, 30 w rms). Totusi nu sunt sigur ce fel de kit pentru instalare amplificator ar trebui sa iau. Am vazut ca exista pe site fel de fel de cabluri. Astept pareri, sugestii. Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kit de cablu iti ajunge 20mm2 sau 25mm2 !
combinatia intre amp si sub este buna .. mai ales la acel nivel de MTX !
HU este OK ... dar tre sa ai in vedere planurile de viitor ... HU are u nsingur preout !
teas sfatui sa mai pui ceva banisori pt HU si sa urci undeva pana la 4800mp sau 40 mp .... merita o investitie mai mare in HU ca deacolo pleaca tot ...
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici eu nu-ti recomand 2900MP pentru ca nu poti controla separat volumul subwooferului. Cel mai bine mai pune vreun milion si ia-ti ceva incepand de la 30MP in sus.

Bafta.
Sus
johny

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: Poiana Teiului

MesajTrimis: Mar Feb 20, 2007 3:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Va multumesc pentru sfaturi. Cred ca am sa iau un DEH 30 MP si kit-ul de amplificator sa fie Dietz de 20 mm.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum