Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

xenonul depinde de oglinda farului sau nu?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
shurub001

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mie Mar 12, 2008 5:47 pm    Titlul subiectului: xenonul depinde de oglinda farului sau nu? Răspunde cu citat (quote)

va rog sa ma ajutati am o problema si nu ii dau de capat , nu vreau sa investesc niste bani aproasta.am o honda accord din '81 si tin mult la ea, am bagat 1500euro in muzica plus inca multe altele si acum a venit timpu sa puns si xenon dar problema sta in felu urmator: oglinda farului de pe parte soferului e mata complet si pe deasupra mai e si crapata, nu stiu daca merita sa pun xenon asa, nu stiu daca e vreo diferenta intre acum si cum va fii, nu gasesc niciunde un far de acest model. sa rog sa-mi dati un sfata !!!!!!!!!!!
mersi mult!!!

djdiablox

Data înscrierii: 31/Mar/2008

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2008 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut o problema asemanatoare de curand.

Si eu am un 307 si dupa DVD, boxe, subwoofer, am zis ca urmeaza lumini. Dar am zis sa nu incep cu neoane, ci cu un kit xenon.

Am dat o fuga pana la baietii de la dim tuning, care mi-au oferit solutia rapid si mi-au facut tot in 40 min. Atunci am observat o mica diferenta intre lumini. FOARTE MICA!!! Care era problema? Oglinda unui far era matuita si celalat far mi l-am schimbat dupa ce mi l-a busit un idiot. Deci un far nou nout si un far de 2 ani. Din masina nu observi. Se vede bestial. Se observa cand te pui in fata masinii si te concentrezi la lumina. Observi ca e mai spre galben culoarea de la cel nou. Dar tot alb e! Si puterea tot mare e si la cel matuit si la celalalt. Sunt 100% multumit... urmeaza neoane Smile

Sper ca am putut sa te ajut macar putin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
shurub001

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2008 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult, am posta intrebarea de mai de mult si saptamana trecut am fost la un test drive cu nou-l civic la timisoara si am intrebat si de cat ma costa 2 faruri la modelul meu de accord din 81 ... raspunsul l-am primit dupa doua zile si farurile pe faza scurta costa 2.200RON. asas ca voi pune un kit xenon in starea in care sunt acum daca nu ma enervez si bag o rata babana la un nou civic 1.8 sport

mersi ori cum!!!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum