Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Za subuvar :)
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 11:51 pm    Titlul subiectului: Za subuvar :) Răspunde cu citat (quote)

Asta am fotografiat eu prin targul Constantei. Nu am stiut unde sa postez mesajul, insa cred ca Bursa e potrivit, omul vinde... ceva. Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu inceteaza sa ma uimeasca prostia din tara asta Shocked
Mai aveam eu unul in cartier care vindea RENO Master. Smile)
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile)))))))))))))) chiar tare anuntul... PROSTIE??????????????? doar asa putina Wink

am vazut sI eu cateva (DACIE BREC,AIER-BEG etc,etc,etc )

dar subufar???????????????????????????????????? rupe tot
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 1:27 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

rupe tot anuntu asta!!! Laughing Laughing defapt nu tre sa te mai uimeasca nimic Confused
Sus
bradacalin

Data înscrierii: 20/Oct/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"e grele" eu am gasit pe un forum "sabufar" Smile)
toata problema e ca lumea nu stie de la ce vine termenul, sub+woofer.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:01 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ultima modificare efectuată de către asus la Sâm Dec 09, 2006 10:14 am, modificat de 1 dată în total
Sus
costyn

Data înscrierii: 07/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu l-am vazut pe unu in oras (GR) care a vandut un sielo cu sd cu mptrei (anunt la televiziunea locala) Very Happy
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costyn a scris:
eu l-am vazut pe unu in oras (GR) care a vandut un sielo cu sd cu mptrei (anunt la televiziunea locala) Very Happy

omul era un mare sss-it Very Happy
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sa nu uitam ''casetofonul cu cd'' Crying or Very sad (probabil are cum am eu pe masina si cass si cd dar nu prea cred ca are loc in dacie)

PS.am intrat in luna cu cele mai frumoase sarbatori si nu trebuie sa fim asa rai...Trebuie apreciat omu' pentru ce are pe masina ....
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

za zubufar a aparut iar... http://www.be-loud.ro/forum/ar-fi-buna-combintia-la-care-m-am-gandit-t1043.html ...si in multe alte posturi ...omul a fost corectat de adyS dar are vreo 5 posturi cu sabwoofer

PS...Cosmo sa nu o iei ca pe o insulta dar corecteaza-te...si noi avem o multime de cuvinte scrise gresit dar majoritatea din cauza tastaturii...
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NoNameX a scris:
cuvinte scrise gresit dar majoritatea din cauza tastaturii...

Laughing Laughing =)) Laughing Laughing
al naibii tastatura...
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 2:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tastatura...nu sa intamplat sa scrii gresit pentru ca tastatura face figuri, graba,neatentia ....
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uitati ce mesaj am primit de la Cosmo:
De la: cosmo
CĂŁtre: AdySoLenZa
Trimis: Vin Dec 08, 2006 10:43 pm
Subiect: SABWOOFER
A gresi e omenesc si a jigni la fel dar am observat ca in loc sa ajuti pe cineva ti mai usor sa -l jignesti
Se intampala sa mai si gresesti dar ROMANUL de rand profita de greselile altora .
Daca ai vazut ca nu ma poti ajuta cu ceea ce am intrebat eu ai gasit NOD IN PAPURA si ti-ai gasit subiect de discutie(SABWOOFER)
Oricum merci de raspuns si sa ai si tu parte la fel cu am avut eu de raspunsuri PE FORUM(

Cosmo daca tu o iei ca pe o insulta treaba ta frate eu doar ti-am spus cum se scrie normal
Sus
NoNameX

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 12:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am primit unul identic...nu a fost nici o insulta doar un sfat sa se corecteze deoarece cuvantul ''SABWOOFER'' =SUBWOOFER este intalnit foarte des pe furum-ul acesta si dai de el peste tot...imi este greu sa cred ca dupa ce citesti cateva posturi mai scrii gresit...si in plus cand vorbesti despre ceva trebuie sa ai minimul de cunostinte despre acel ceva...parerea mea... Rolling Eyes
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum