Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

4 dif si un player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
creepy

Data înscrierii: 30/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 3:53 pm    Titlul subiectului: 4 dif si un player Răspunde cu citat (quote)

Salut.. Am un Logan si m-am gandit sa il "pimpez" cu 4 dif si un HU Smile)
Si nu prea ma pricep in domeniu asta da in skimb imi place muzica de mor Mad - d-asta am apelat la jutoru vostru.
In legatura cu dif astea.. Ce sa iau ?? si ce player ?? Dispun de 10 milioane Embarassed
Nu vreau dif sa baraie.. un sunet clar si niste bass.. si tare ??? pai nush cat pot ele Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu poti sa puiu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/
iar pe fata pui sistem http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS5A/

pe spate lasi deocamdata boxele din fabrica si pui insonorizare pe fata
in viitor poate o sa pui un sub si o sa ai parte de muzica cum vrei tu
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare si bine ai venit pe forum!
HU: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-30MP/
Difuzoare fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_5010cs/
Difuzoare spate: Loganul are pe spate tot de 13 cm insa cu ajutorul unor inele adaptoare poti pune difuzoare de 16cm sau 16,5 numai stiu exact.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6012i/ sau modelul pe 16,5 cm http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6512i/

Configuratia pe care ti-am recomandat-o o vei putea folosi si in cazul unei amplificari de difuzoare sau subwoofer.

Acum sa iti precizez cate ceva si despre ce ti-am recomandat eu aici:
-hu: are HPF(filtru trece sus) ceea ce inseamna ca iti scoate anumite frecvente joase(sub 125hz) din difuzoare deci perfecte in cazul unu sistem cu subwoofer(te duci mai mult cu volumul automat daca scoti bassul din difuzoare). Asta e diferenta dintre un hpf si un reglaj normal de bass...hpf actioneaza doar pe difuzoarele amplificate de el pe cand un reglaj normal de bass iti ia din bass si din subwoofer

difuzoare fata: se aud bine atat pe player cat si pe amplificator
difuzoare spate: perfecte pentru player
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AdySoLenZa a scris:

-hu: are HPF(filtru trece sus) ceea ce inseamna ca iti scoate anumite frecvente joase(sub 125hz) din difuzoare

frecventa de taiere e reglabila, 50-125 Hz. in rest, imi place configuratia. alta precizare, difuzoare de 16 cm incap si fara inel adaptor, necesar doar celor de 16,5.
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da stiam ca merge intre 50 si 125 am pus 125 ca era maximum...p-aia cu difurile spate nu o mai stiamca merg si de 16 tu stii mai bine doar ai logan Smile
Deci concluzie sa isi puna pe cele de 16 cm.
Sus
creepy

MesajTrimis: Mar Ian 30, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci.. lamuriti-ma si pe mine ce e cu Hz-ii astia.. yo daca cumpar un hu si 4 dif trebuie sa reglez ceva d la player, in legatura cu hz si cu altele.. ???
Sus
creepy

MesajTrimis: Mie Ian 31, 2007 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mai am o intrebare: banii care`i dai pe difuzoare, sunt pe pereke sau pe bucata ??
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Ian 31, 2007 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe pereche.
acel HPF (High Pass Filter) de care vorbeam noi mai sus, e deosebit de importand daca ai si un subwoofer in portbagaj. permite taierea anumitor frecvente (de ex, setat la 125 Hz, taie totul sub 125 Hz), dar efectul se simte doar la difuzoare, acea taiere neafectand iesirea pre-out a subwoofer-ului. taind acele frecvente joase, amplificatorul playerului nu mai e solicitat atat de mult, permitand obtinerea in difuzoare a unui semnal lipsit de distorsiuni la un nivel la care fara HPF ar fi mai multa zbarnaiala decat sunet. e adevarat, vei pierde basii, dar daca ai subwoofer nici nu ai avea nevoie de basi in difuzoare. daca nu ai sub, poti seta acel HPF la o frecventa mai joasa, de exemplu 63 hz. daca nu te intereseaza muzica la un volum mai mare, ci moderat si cauti mai mult calitate, atunci poti renunta la HPF si sa activezi FIE (Front Image Enhancer), prin care sunetul va suna mai mult din fata pe frecventele inalte, dar fara a afecta nivelul frecventelor joase la difuzoarele din spate. e folosit cu alte cuvinte un filtru LPF (low Pass Filter, opusul HPF, adica sunt taiate toate frecventele PESTE frecventa aleasa de tine) valabil doar pentru canalele spate, lasand blaupunkt-urile originale sa produca doar frecventele joase si medii, fara inalte (oricum nu se descurca ele prea bine cu inaltele, si sa ai 4 tweetere in masina e prea mult). efectul e unul destul de placut, mai ales in cazul soferului si pasagerului fata.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 3:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe boxe mtx<>>infinity se descurca mai bine amplificate asus>
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Feb 01, 2007 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si MTX merg mai bine pe player decat Infinity REF?
Ce modele mai exact? Le-ai ascultat? Pe ce player?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum