| |
| Autor |
Mesaj |
creepy
Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: 4 dif si un player |
|
|
Salut.. Am un Logan si m-am gandit sa il "pimpez" cu 4 dif si un HU )
Si nu prea ma pricep in domeniu asta da in skimb imi place muzica de mor - d-asta am apelat la jutoru vostru.
In legatura cu dif astea.. Ce sa iau ?? si ce player ?? Dispun de 10 milioane
Nu vreau dif sa baraie.. un sunet clar si niste bass.. si tare ??? pai nush cat pot ele  |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AdySoLenZa a scris: |
-hu: are HPF(filtru trece sus) ceea ce inseamna ca iti scoate anumite frecvente joase(sub 125hz) din difuzoare |
frecventa de taiere e reglabila, 50-125 Hz. in rest, imi place configuratia. alta precizare, difuzoare de 16 cm incap si fara inel adaptor, necesar doar celor de 16,5. |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da stiam ca merge intre 50 si 125 am pus 125 ca era maximum...p-aia cu difurile spate nu o mai stiamca merg si de 16 tu stii mai bine doar ai logan
Deci concluzie sa isi puna pe cele de 16 cm. |
|
| Sus |
|
 |
creepy
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| deci.. lamuriti-ma si pe mine ce e cu Hz-ii astia.. yo daca cumpar un hu si 4 dif trebuie sa reglez ceva d la player, in legatura cu hz si cu altele.. ??? |
|
| Sus |
|
 |
creepy
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| si mai am o intrebare: banii care`i dai pe difuzoare, sunt pe pereke sau pe bucata ?? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Ian 31, 2007 9:00 am Titlul subiectului: |
|
|
pe pereche.
acel HPF (High Pass Filter) de care vorbeam noi mai sus, e deosebit de importand daca ai si un subwoofer in portbagaj. permite taierea anumitor frecvente (de ex, setat la 125 Hz, taie totul sub 125 Hz), dar efectul se simte doar la difuzoare, acea taiere neafectand iesirea pre-out a subwoofer-ului. taind acele frecvente joase, amplificatorul playerului nu mai e solicitat atat de mult, permitand obtinerea in difuzoare a unui semnal lipsit de distorsiuni la un nivel la care fara HPF ar fi mai multa zbarnaiala decat sunet. e adevarat, vei pierde basii, dar daca ai subwoofer nici nu ai avea nevoie de basi in difuzoare. daca nu ai sub, poti seta acel HPF la o frecventa mai joasa, de exemplu 63 hz. daca nu te intereseaza muzica la un volum mai mare, ci moderat si cauti mai mult calitate, atunci poti renunta la HPF si sa activezi FIE (Front Image Enhancer), prin care sunetul va suna mai mult din fata pe frecventele inalte, dar fara a afecta nivelul frecventelor joase la difuzoarele din spate. e folosit cu alte cuvinte un filtru LPF (low Pass Filter, opusul HPF, adica sunt taiate toate frecventele PESTE frecventa aleasa de tine) valabil doar pentru canalele spate, lasand blaupunkt-urile originale sa produca doar frecventele joase si medii, fara inalte (oricum nu se descurca ele prea bine cu inaltele, si sa ai 4 tweetere in masina e prea mult). efectul e unul destul de placut, mai ales in cazul soferului si pasagerului fata. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 3:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu as merge pe boxe mtx<>>infinity se descurca mai bine amplificate asus> |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 9:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si MTX merg mai bine pe player decat Infinity REF?
Ce modele mai exact? Le-ai ascultat? Pe ce player? |
|
| Sus |
|
 |
|