Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

4 GZTF 20T + statie + sub
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1- difuzoarele au 2 seturi de conectori... pe o parte 3 si pe o parte 2. tu trebuie sa legi firele la cei 2 conectori , "+" si "-"
Pe partea cealalta sunt 3, HF, LF si "-" asta sunt pentru cazul in care ai amplifica doar difuzoarele cu o statie pe 4 canale.

toate reglajele despre care am vorbit se invart in sensul acelor de ceas, ca orice reglaj rotativ de pe lumea asta... invarte-le pe toate la stanga complet si dupa aia spre drepata in sensul acelor de ceas pana cand ajungi la valoarea corecta. la dreapta e mai mult, mai tare, mai sus etc... la stanga e invers Smile

Daca player-ul e slab, model vechi etc, e posibil sa se intample ceea ce zici tu. Vorbesti de volum 20... 20 din cat maxim?
Avand acum totul amplificat ar trebui sa poti da pana la maxim din player si in acel moment sa fie si difuzoarele la volumul maxim, nu mai devreme.
Daca ai player-ul la maxim si asculti un CD original cu o melodie corecta nu are cum sa nu sune woofer-ul cu gain-ul la jumatate pe 75.4
Pentru reglajul woofer-ului foloseste o melodie cu mult bass si tine player-ul la maxim... uita-te si la cum se misca difuzorul si la cum suna. nu exagera. inca ceva: cand faci reglajul ti se va parea ca woofer-ul suna mai incet decat suna in realitate daca inchizi portbagajul si te urci in masina... du-te din cand in cand in masina si asculta-l de acolo cu portbagajul inchis.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Samsung

Data înscrierii: 15/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce player mi-ai recomda cu 3 iesiri pentru amplif ?
mai vreau sa bag inca 1 amplif si ink 1 woofer !
eu zic ca nu scoate destul bass Smile , sau poate nu mai aud eu bine una din 2 Smile !
si in ceea ce priveste difuzoarele ele au HP si HF si inca 1 intre ele care nu stiu ce zice manualul sa il tai dc bagi pe 4 canale !
oricum mie imi trebe 2 !
deci nu am treaba cu taiatu !
si u zici sa conectez pe acela care e intre ele ?
right ?
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Oct 27, 2006 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai facut o maaaaree gresala !! tu ai montat cumva difuzoarele de pe spate pe placa din spate ? si wooferul comunica cu ele ?

atunci se va auzi foarte nasol basu ! baga-le in usile fata sau spate

Wink eu am gaura in porbagaj ca sa comunice cu habitaclu Smile
Sus
Samsung

MesajTrimis: Sâm Oct 28, 2006 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce mi-ai recomandat sa fac ?
nici nu se pune problema sa le bag in usi Razz !
sa nu bag bass pe ele si sa bag doar inalte si medii ?
nu am unde sa le pun in usi nici dc vreau !
ma gandeam si eu ca o sa se auda naspa !
dar acuma ce sa fac !
mai bag 2 woofere ca nu se mai auda deloc boxele si am rezolvat problema Very Happy !
Sus
Samsung

MesajTrimis: Sâm Oct 28, 2006 10:58 pm    Titlul subiectului: ok Răspunde cu citat (quote)

am legat cum ai zis u se aude super ok acuma !
e bine !
mai iau 2 woofere dinastea curand sau unu dublu Smile !
suna bine BP !
mersi inca o data de ajutor mihai !
am taiat din bassu de pe boxe pt ca dupa se auzea naspa !
Sus
Blak
Priceput

Data înscrierii: 28/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am tot citit printre randuri deci in caz ca am sarit ceva puteti sa imi atrageti atentia.
Dupa cum am observat doresti boxe foarte puternice pe spate... jbl-ul suna tare... dar cele 2 seturi de GZ 20t sunau mult mai tare...mult... sunt putine boxe care tipa asa tare. Calitativ nu stiu care sunt mai bune dintre GZ si JBL deoarece nu am prins pe mana JBL T595....
Am vazut tot felul de recomandari... totusi nu stai in linie deloc... orice ai pune pe usile din fata acoperi cu ce doreai tu! (gz 20t)
Am folosit componente de 16,5cm cu 180 w rms pe difuzor + tweeter si tot acopereau GZ-urile de pe spate de 20cm....
Bafta!
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Blak, nu mi-o lua in nume de rau, stiu ca ai vrut sa ajuti omul, se vede din postul tau, singura problema e ca ultimul post e din octombrie 2006.. asa ca se poate considera inchis.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum