| |
| Autor |
Mesaj |
Block
Data înscrierii: 03/Mai/2010 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| yoiedi a scris: | | pe alimentare un 35mm^2 e suficient sigur. cablurile rca vin la pachet cu cele de alimentare..la fel si cel dintre sub si amplificator...iar pentru difuzoare cablu special pentru difuzoare de 2-2.5mm^2 |
Nu se gaseste separat cablu de alimentare de 35mm ? si cred ca a-r fi mai bine dak mi-ai da un id de mess sa vorbim direct , cum vrei alegerea iti apartine dak nu sunt prea insistent . |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| parerea mea e ca ajungi mai ieftin daca iti cumperi un set de cabluri cu totul...daca le iei separat ajungi mai scump. da-mi add la id yoiedi (exact cum e userul aici) |
|
| Sus |
|
 |
BassFace
Data înscrierii: 18/Oct/2015 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Oct 18, 2015 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ekofresh a scris: | OK!
Sistemul este compus din difuzor+tweeter+filtre=rolul filtrelor e de a separa basii de inalte si sa nu le amestece cum se intampla la coaxiale.
Coaxiale...difuzoare normale.
|
O mica corectura,
Difuzoarele carora li se zice "coaxiale", li se spune asa pentru ca Tweeterul si difuzorul de frecvente mai joase sunt asezate pe acelasi ax. si sunt nedemontabile.
Cele numite "component" pot fi cumparate separat, dar au fost concepute ca difuzoare "normale" cu "palnia" completa/intreaga dar caruia i se poate gasi tweeterul si amplasa in alta parte, pe alta directie (fiind foarte directiv) trecand prin acelasi filtru, conceput de fabricant. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
BassFace
Data înscrierii: 18/Oct/2015 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Oct 18, 2015 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | Wow... ai reĂźnviat un topic vechi de 5 ani ))) |
:offtopic:
Abia m-am inregistrat si mi-am zis sa aduc corecturi (cat pot) si aflu.
Sunt in cautarea unor pareri despre difuzoare si pana acum am tot cautat pe forumuri straine.. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
|