| |
| Autor |
Mesaj |
dan_maxx_b_89
Data înscrierii: 01/Mar/2008 Mesaje: 4 Locație: Sighisoara
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 8:09 pm Titlul subiectului: AJUTOOOOR! :D |
|
|
Care ma ajuta.pls.Mi am cumparat logan si vreau sa l echipez cu un sunet de calitate.Am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ .Vreau sa mi pun 2 difuzoare ptr portiere fata si 2 difuzoare spate.vreau ceva ,nu exagerat,dar sa mearga binisor,ptr,luna viitoare intentionez sa mi cumpar si un subwoofer si amplificator(300-400w),si vreau ca difuzoarele mele sa faca fata wooferului.pls care ma ajuta sa mi fac o configuratie calumea,cu tot ceea ce am nevoie.  |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
Data înscrierii: 10/Aug/2007 Mesaje: 119 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| zi-ne un buget. pe fatza recomand un sistem de difuzoare. daca zici ca vrei sa iti pui subwoofer nu merita sa iti pui difuzoare pe spate |
|
| Sus |
|
 |
dan_maxx_b_89
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms ptr raspuns .pai nu stiu exact.dar,m am gandit la o suma,fara subwoofer,ptr difuzoare,undeva la 700-800 lei.ptr toate 4.dar daca nu o sa mi pun difuzoare pe spate,o sa am claritate destul de buna?
si daca renunt la difuzoarele spate si o sa mi pun wooferul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/05DCVR122/ ce amplificator imi trebuie?.boxele presupun ca pot sa le conectez doar la player.cineva mi a zis ca la playerul care il am pot conecta woofer si o sa mi mearga undeva la 200w fara amplificator.ii adevarat. bun sper ca nu te am zapacit cu intrebarile mele(dar sunt mai nou in treaba asta cu muzika,dar vreau neaparat sa mi pun un sistem bun) |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu de exemplu pe spate am hertz-urile din descriere si am taiat toate sunetele peste 100Hz. pot sa zic ca se aude mai bine de cand am facut setarea asta.
oricum daca iti pui difuri si pe spate o sa fie acoperite de subwoofer. pentru subwooferul ala ti-ar trebui ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_7001e/
daca o sa conectezi difuzoarele direct la HU nu o sa rezolvi mare lucru pentru ca nu o sa le folosesti la adevarata lor capacitate deci ti-ar trebui un amplificator si pentru ele. apropo ce dimensiune de difuzoare iti trebuie (sau ce masina ai) ??
ca sa poti sa conectezi un subwoofer la un HU fara amplificator trebuie ca HU-ul sa aiba o functie numita Direct Sub Drive (asa se numeste la Pioneer) dar nu o sa poti sa conectezi decat un subwoofer de maxim 70W. |
|
| Sus |
|
 |
dan_maxx_b_89
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles:) .bun Eu am logan,l am cumparat saptamana trecuta .
Poti sa mi faci o configuratie,te rog,cu difuzoare fata siun subwoofer cu statie,ceva sa nu depaseasca 1000 lei?.si chiar daca depaseste,sa nu fie exagerat. nu vreau sa mearga foarte tare,dar vreau sa se simta bassul. |
|
| Sus |
|
 |
purebass Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
dan_maxx_b_89