Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AJUTOOOOR! :D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dan_maxx_b_89

Data înscrierii: 01/Mar/2008
Locație: Sighisoara

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:09 pm    Titlul subiectului: AJUTOOOOR! :D Răspunde cu citat (quote)

Care ma ajuta.pls.Mi am cumparat logan si vreau sa l echipez cu un sunet de calitate.Am un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ .Vreau sa mi pun 2 difuzoare ptr portiere fata si 2 difuzoare spate.vreau ceva ,nu exagerat,dar sa mearga binisor,ptr,luna viitoare intentionez sa mi cumpar si un subwoofer si amplificator(300-400w),si vreau ca difuzoarele mele sa faca fata wooferului.pls care ma ajuta sa mi fac o configuratie calumea,cu tot ceea ce am nevoie. Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2008 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zi-ne un buget. pe fatza recomand un sistem de difuzoare. daca zici ca vrei sa iti pui subwoofer nu merita sa iti pui difuzoare pe spate
Sus
dan_maxx_b_89

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ptr raspuns Razz .pai nu stiu exact.dar,m am gandit la o suma,fara subwoofer,ptr difuzoare,undeva la 700-800 lei.ptr toate 4.dar daca nu o sa mi pun difuzoare pe spate,o sa am claritate destul de buna?
si daca renunt la difuzoarele spate si o sa mi pun wooferul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/05DCVR122/ ce amplificator imi trebuie?.boxele presupun ca pot sa le conectez doar la player.cineva mi a zis ca la playerul care il am pot conecta woofer si o sa mi mearga undeva la 200w fara amplificator.ii adevarat. bun sper ca nu te am zapacit cu intrebarile mele(dar sunt mai nou in treaba asta cu muzika,dar vreau neaparat sa mi pun un sistem bun)
Sus
purebass
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu de exemplu pe spate am hertz-urile din descriere si am taiat toate sunetele peste 100Hz. pot sa zic ca se aude mai bine de cand am facut setarea asta.

oricum daca iti pui difuri si pe spate o sa fie acoperite de subwoofer. pentru subwooferul ala ti-ar trebui ceva de genu http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_7001e/

daca o sa conectezi difuzoarele direct la HU nu o sa rezolvi mare lucru pentru ca nu o sa le folosesti la adevarata lor capacitate deci ti-ar trebui un amplificator si pentru ele. apropo ce dimensiune de difuzoare iti trebuie (sau ce masina ai) ??

ca sa poti sa conectezi un subwoofer la un HU fara amplificator trebuie ca HU-ul sa aiba o functie numita Direct Sub Drive (asa se numeste la Pioneer) dar nu o sa poti sa conectezi decat un subwoofer de maxim 70W.
Sus
dan_maxx_b_89

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles:) .bun Eu am logan,l am cumparat saptamana trecuta Smile.
Poti sa mi faci o configuratie,te rog,cu difuzoare fata siun subwoofer cu statie,ceva sa nu depaseasca 1000 lei?.si chiar daca depaseste,sa nu fie exagerat. nu vreau sa mearga foarte tare,dar vreau sa se simta bassul.
Sus
purebass
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dif fatza: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_PS6A/

si la capitolu bass ai putea merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_1/.

ca sa ai din ce alege mai asteapta si alte pareri
Sus
dan_maxx_b_89

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 5:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok .ms mult ptr ajutor. Smile dau o bere cand imi fac sistemul Wink)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum