|
|
|
Autor |
Mesaj |
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012 Mesaje: 24
|
Trimis: Mar Mai 22, 2012 11:36 pm Titlul subiectului: Ajutor amplificator pentru Crunch Fatboy Drive Series |
|
|
Salut!
Am un dual woofer Crunch Fatboy (am atasat poza sa vedeti).
La acest woofer am avut un amp. US Blaster USB 3451 (2x160W RMS in bridge dupa producator). Dar l-am vandut ca nu era de ajuns si vreau sa cumpar un alt amp pentru woofer. M-as bucura daca ati recomanda ceva!
P.S. Am gasit un amplificator Crunch PX4800 la un pret foarte bun,dupa producator scrie ca are 2x350W RMS in bridge,daca asta scoate 2x150W reali imi ajunge,ca oricum nu cred ca scoate 350W niciodata! Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Vin Mai 25, 2012 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Crunch spune ca ai acolo 2 difuri de 400rms/4ohmi fiecare, dar in realitate nu cred sa duca fiecare mai mult de 200-250w; o varianta ar fi sa alegi un amplif care sa duca macar atat pe fiecare canal ca sa ai un sunet ok. Observ ca ai avut/ esti tentat iar sa folosesti un amplif cu 4 canale pe care sa le pui in bridge 2 cate 2; mai ok ar fi un amplif stereo, dual mono, monobloc ( depinde cum decizi sa legi difurile). Precizeaza daca vrei amplif nou/second si ce buget ai ca sa primesti si ceva recomandari. |
|
Sus |
|
 |
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012 Mesaje: 24
|
Trimis: Vin Mai 25, 2012 1:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prefer ceva amplificator mai bun SH,nu am un buget atat de mare (sunt student..) incat sa imi permit un amp. nou care e marfa buna.Nu imi trebuie neaparat amplificator de 4 canale,cel mai bine ar fi si pentru mine un amp cu 2 canale sau monobloc.Puteti veni linistit cu recomandarile,nu dau un pret maxim pentru ca daca gasesc ceva calumea mai bine dau bani acuma decat sa il schimb peste jumate de an (aici nu ma refer sa veniti cu idei peste 1000 RON ) ). Mersi de ajutor pentru toti! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|