Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor amplificator pentru Crunch Fatboy Drive Series

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2012 11:36 pm    Titlul subiectului: Ajutor amplificator pentru Crunch Fatboy Drive Series Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Am un dual woofer Crunch Fatboy (am atasat poza sa vedeti).
La acest woofer am avut un amp. US Blaster USB 3451 (2x160W RMS in bridge dupa producator). Dar l-am vandut ca nu era de ajuns si vreau sa cumpar un alt amp pentru woofer. M-as bucura daca ati recomanda ceva!

P.S. Am gasit un amplificator Crunch PX4800 la un pret foarte bun,dupa producator scrie ca are 2x350W RMS in bridge,daca asta scoate 2x150W reali imi ajunge,ca oricum nu cred ca scoate 350W niciodata! Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2012 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crunch spune ca ai acolo 2 difuri de 400rms/4ohmi fiecare, dar in realitate nu cred sa duca fiecare mai mult de 200-250w; o varianta ar fi sa alegi un amplif care sa duca macar atat pe fiecare canal ca sa ai un sunet ok. Observ ca ai avut/ esti tentat iar sa folosesti un amplif cu 4 canale pe care sa le pui in bridge 2 cate 2; mai ok ar fi un amplif stereo, dual mono, monobloc ( depinde cum decizi sa legi difurile). Precizeaza daca vrei amplif nou/second si ce buget ai ca sa primesti si ceva recomandari.
Sus
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2012 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prefer ceva amplificator mai bun SH,nu am un buget atat de mare (sunt student..) incat sa imi permit un amp. nou care e marfa buna.Nu imi trebuie neaparat amplificator de 4 canale,cel mai bine ar fi si pentru mine un amp cu 2 canale sau monobloc.Puteti veni linistit cu recomandarile,nu dau un pret maxim pentru ca daca gasesc ceva calumea mai bine dau bani acuma decat sa il schimb peste jumate de an (aici nu ma refer sa veniti cu idei peste 1000 RON Smile) ). Mersi de ajutor pentru toti!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum