Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor boxe fata/spate Seat Ibiza 2007 (sistem)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi permiteti sa ma bag si eu in discutie? Smile
zice-ai mai sus ca HU -ul tau are posibilitatea de a taia frecventele sub 125 Hz,
parerea mea. e ca daca achizitionezi un sistem mai bun decit ai tu pe fata, gen http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ cred ca nu o sa mai fii deranjat de cei 200 Hz pe care vrei sa-i elimini!acestea coboara bine la nivelul celor 125 Hz! Cele stoc ale masinii care sunt de 20 W sigur nu suporta ce-i sub 125 asta e clar....dar cu cele 2 enumerate mai sus ai sa fii multumit.

Asta e doar o parere...personala....! Nu pot vorbi exact in cunostinta de cauza...pentru ca nu am aceste sisteme de mai sus!

Ale mele sunt Coustic CS 502 si la taierea de 125 se comporta impecabil pentru niste dif-uri asa mici! Fapt constatat ! deci CS652 ar suna si mai bine ,de ex!
Bineinteles eu nu tai nimic din frecvente pentru ca nu am si nu vreau amplificare! si asa ajung cu volumul pina la 50 fara a avea distorsiuni mari!
daca gresesc sa ma corecteze posesorii!! Smile

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ibiza 2007

Data înscrierii: 17/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului: ....... Răspunde cu citat (quote)

@ ursache mihai: binenteles k poti sa te bagi si tu si oricine, k daia am postat aici:)
mi se pare f logic ce spui tu, si cred k ai total dreptate.....mai putin faza cu volum 50.....hmmm....cum se aude la tine cand dai la maxim? eu am maxim vol 32 sau 34 nu mai tin minte exact.....si la mine nu se aude bine cand intra in peak.....e si normal.
oricum mersi pt sfat, i'll keep that in mind Very Happy
Mai e cineva paici cu Ibiza?

Ibiza 2007

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 3:36 pm    Titlul subiectului: .... Răspunde cu citat (quote)

@ ursache: poate ne vdm odata sa vad si eu cum suna cousticurile pe breakul tau Smile
si poate mai imi vin si mie idei noi:)

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 3:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la Pioneer DEH 40 MP volumul merge pina la 63!
si ca sa-ti dovedesc ca merge ...am acasa un filmuletz facut cu coustic-urile mele CS 502! aici nu-l pot posta ca e super mare are vreo 50 Mb. ti-l pot da pe mess (mike26ro) daca vrei si o sa te convingi...
am ajuns cu volumul la 60 cu acestea !!! si asta in conditiile in care nu am izolat nici usa si nici nu am facut o prindere profesionala!
la 50 merg super fara a intra in peak playerul!

daca mi-as fi pus de 16,5 cred ca ar exploda usile...glumesc!!

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cind dau la maxim inca se mai poate auzi " muzica" ! deci nu se face varza sunetu
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

treaba cu distorsiunea e usor discutabila, pentru ca de exemplu cand ascult de pe mp3 playeru portabil pot sa urc volumu pana pe la 54 fara distorsiuni (nu am ascultat in special doar difurile din spate sau doar alea din fata) din cate mi-am dat seama. daca ascult ceva de pe un cd audio sa zicem in functie de melodie pot sa il urc pana la 47 doar. pana acu cateva zile tineam un EQ Custom, mai nou am "descoperit" ca, cu EQ-ul Super Bass se aud mai bine basii si nici nu pot sa zic ca distorsioneaza (si tot pana pe la 54 pot sa duc volumul - repet depinde de melodie). nu am incercat inca sa folosesc ca sursa un cd audio.
Sus
Ibiza 2007

MesajTrimis: Joi Oct 11, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului: .... Răspunde cu citat (quote)

mda, depinde de sursa, la mine de exemplu, pe radio se aude cel mai tare, apoi pe CD audio sau CD Mp3 se aude ceva mai incet, iar daca conectez o sursa externa (stick mp3, Ipod) ...astea se aud cel mai incet.....binenteles se poate corecta din butonul de volum Very Happy
oricum depinde de la player la player, de la sursa la sursa, si de la masina la masina, fiecare are o acustica proprie ( personal prefer hatchback-urile Smile ) si merg mereu pe custom, k astia 20W pe care ii am acum nu suporta profile gen Rock, sau X-Bass Sad

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:11 am    Titlul subiectului: Re: .... Răspunde cu citat (quote)

Ibiza 2007 a scris:
mda, depinde de sursa, la mine de exemplu, pe radio se aude cel mai tare, apoi pe CD audio sau CD Mp3 se aude ceva mai incet, iar daca conectez o sursa externa (stick mp3, Ipod) ...astea se aud cel mai incet..... (

exact pentru diferentele astea, pioneer are functia SLA. pentru a aduce toate sursele la acelasi nivel. PUREBASS vad ca ai 40MP-ul. ai aceasta functie. foloseste-o.

Sus
Ibiza 2007

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: .... Răspunde cu citat (quote)

aha, si un staff Be loud Very Happy
sapt viitoare cre k trec pe la voi sami puneti ceva frumos pe masina Cool

PS:playerul meu nu e Pioneer si nu are nici SLA sau ceva de genu' asta Crying or Very sad

totu' se rezolva....in timp.......... noi sa fim sanatosi ! Wink

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum