|
|
|
Autor |
Mesaj |
calin_nebunu Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007 Mesaje: 156 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum fiind acasa si ziua am facut cateva teste si am descoperit 2 probleme
1: HU-ul meu nu dadea destul semnal..l-am schimbat si se obesrva o diferenta majora aproape dublu ca volum4
2: Prin portul BR se aude aerul aproape ca un vuiet"acele rafale de aer" cum se misca membrana=> cred ca e portul mic sau altceva un sfat cum s-ar putea remedia problema ar fi binevenit
Meric mult pentru tot pana aici  |
|
Sus |
|
 |
laur2009
Data înscrierii: 30/Mar/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
prietene hai sa-ti zic ceva, subwooferul ala e spl si trebuie sa-i faci o incinta mult mai mare asta odata, a doua acordajul ala e prea jos si nu o sa ai decat tremurici si bass ioc....i-ti dau un ex de incinta care sa puna in valoare difuzorul si asta din experiente pe asa ceva, 90l si doua porturi din pvc de 100mm grosime pe care le gasesti la instalatii sanitare taiate la o lungime de 200mm....ai cuvantul meu ca o sa tremure si inima-n tine, cand va bate bass-ul si vederea o sa-ti fuga putin....e asurzitor acordat asa si stiu de pe pielea mea, bafta... |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
stii zicala aia gusturile nu se discuta? poate lui ii place acordat jos , poaste ii place acordat mai sus... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|