Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor pentru configuratie...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Mitrutz_21
Pasionat

Data înscrierii: 19/Feb/2010

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 6:00 pm    Titlul subiectului: Ajutor pentru configuratie... Răspunde cu citat (quote)

Am un VW Vento, din 94, sedan si as vrea sa pun muzica in el...dispun de un buget de 300 euro...masina nu are decat 4 tweetere, 2 in fata, 2 in spate...cabluri in usi si in portbagaj pt subwoofer are de la fostul proprietar...pentru HU m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2220UB/ (vreau neaparat sa fie cu usb), si la subwoofer m-am uitat la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ (prefer tunurile, nu cutiile)...as vrea 4 boxe pentru inceput, 2 fata, 2 spate si o statie buna. Ce idei aveti? Credeti ca as gasi ceva mai bun second hand? ce ar trebui sa iau nou si ce pot lua second hand? Multumesc pentru raspunsurile voastre...nu ma prea pricep si vreau sa fac ceva klumea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Radu87
Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 6:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt ce vrei tu ti-ar trebui dublu bugetului, in 300 euro nu stiu ce "muzica" poti sa-ti pui pe masina si sa se auda si decent
Jay
Pasionat

Data înscrierii: 13/Noi/2009
Locație: Galati

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu iti ajung banii pentru 4 sisteme de difuzoare, statie, sub si player.

dar daca nu ai vrea ceva foarte bun.. ci doar sa ai muzica.. ai putea merge pe o serie completa blaupunkt. si ar fi sanse sa te incadrezi (cu toate ca cel mai priobabil iti vor mai trebuii niste bani )

ar mai fi posibil, bineinteles, ca toate difuzoare si subwooferul sa il iei la SH, si atunci sunt sanse mai reale

Si acel player nu ar fi o optiune prea buna daca vrei sa pui subwoofer... pentru ca in acel caz cel mai indicat ar fi unul care sa aiba reglaj la subwoofer.

STIMA

Mitrutz_21
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun........raman la sh...............niste exemple de firme bune? pt difuri, subwoofer, statie si caset? si la ce sa am grija sa nu iau tzeapa? ms...
Sus
Mitrutz_21
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate chiar niste oferte bune de pe bazar, daca stiti.....
Sus
Jay
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru noi:

sub: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MP_TUBE_30/

amp: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/

difuzoare: 2 x http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-G171C/

astea ar face: aproximativ: 8 mil, ti-ar ramane 5 milioane pentru un player OK Smile, asta in cazul in care ai toate cablurile

SH: te-ai putea interesa la angel-boy, el avea lucruri bune la pret, si multe.

Mitrutz_21
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc........dar totusi ce parere ai de asta?http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ si playere, cam la ce firma sa ma uit? ce recomanzi?
Sus
Jay
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu l-am ascultat, ce ti-am aratat am ascultat pe o masina (sub-ul cu amplificatorul) si pe alta acele difuzoare (trebuie sa tii minte ca difuzoarele pe care ti le-am recomandat nu se pot amplifica pe viitor). player: eu detin ALPINE, si il recomand cu cea mai mare caldura, am detinut inainte un JVC, care se descurca si el destul de bine, este un alt topic despre playere.
Ce diametru ar trebuii sa aiba difuzoarele de pe usi?

Legat de SH, gasisem pe un site din galati o statie ALPINE MRP-M450, o statie destul de buna, pe la 3 mil de vanzare.
Salut.

Mitrutz_21
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dif au 16,5 cm.......mersi de ajutor si raman totusi pe second hand........cand gasesc ceva postez, poate ma mai poti ajuta Very Happy
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pentru player sh cauta posturile lui maximuss. are ceva alpine bun la pret si mai bun.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum