| |
| Autor |
Mesaj |
Mitrutz_21 Pasionat

Data înscrierii: 19/Feb/2010 Mesaje: 71
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 6:00 pm Titlul subiectului: Ajutor pentru configuratie... |
|
|
| Am un VW Vento, din 94, sedan si as vrea sa pun muzica in el...dispun de un buget de 300 euro...masina nu are decat 4 tweetere, 2 in fata, 2 in spate...cabluri in usi si in portbagaj pt subwoofer are de la fostul proprietar...pentru HU m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2220UB/ (vreau neaparat sa fie cu usb), si la subwoofer m-am uitat la http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ (prefer tunurile, nu cutiile)...as vrea 4 boxe pentru inceput, 2 fata, 2 spate si o statie buna. Ce idei aveti? Credeti ca as gasi ceva mai bun second hand? ce ar trebui sa iau nou si ce pot lua second hand? Multumesc pentru raspunsurile voastre...nu ma prea pricep si vreau sa fac ceva klumea. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt ce vrei tu ti-ar trebui dublu bugetului, in 300 euro nu stiu ce "muzica" poti sa-ti pui pe masina si sa se auda si decent _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu iti ajung banii pentru 4 sisteme de difuzoare, statie, sub si player.
dar daca nu ai vrea ceva foarte bun.. ci doar sa ai muzica.. ai putea merge pe o serie completa blaupunkt. si ar fi sanse sa te incadrezi (cu toate ca cel mai priobabil iti vor mai trebuii niste bani )
ar mai fi posibil, bineinteles, ca toate difuzoare si subwooferul sa il iei la SH, si atunci sunt sanse mai reale
Si acel player nu ar fi o optiune prea buna daca vrei sa pui subwoofer... pentru ca in acel caz cel mai indicat ar fi unul care sa aiba reglaj la subwoofer.
STIMA _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
| Sus |
|
 |
Mitrutz_21 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bun........raman la sh...............niste exemple de firme bune? pt difuri, subwoofer, statie si caset? si la ce sa am grija sa nu iau tzeapa? ms... |
|
| Sus |
|
 |
Mitrutz_21 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate chiar niste oferte bune de pe bazar, daca stiti..... |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Mitrutz_21 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc........dar totusi ce parere ai de asta?http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ si playere, cam la ce firma sa ma uit? ce recomanzi? |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu l-am ascultat, ce ti-am aratat am ascultat pe o masina (sub-ul cu amplificatorul) si pe alta acele difuzoare (trebuie sa tii minte ca difuzoarele pe care ti le-am recomandat nu se pot amplifica pe viitor). player: eu detin ALPINE, si il recomand cu cea mai mare caldura, am detinut inainte un JVC, care se descurca si el destul de bine, este un alt topic despre playere.
Ce diametru ar trebuii sa aiba difuzoarele de pe usi?
Legat de SH, gasisem pe un site din galati o statie ALPINE MRP-M450, o statie destul de buna, pe la 3 mil de vanzare.
Salut. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
| Sus |
|
 |
Mitrutz_21 Pasionat

|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
dif au 16,5 cm.......mersi de ajutor si raman totusi pe second hand........cand gasesc ceva postez, poate ma mai poti ajuta  |
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci pentru player sh cauta posturile lui maximuss. are ceva alpine bun la pret si mai bun. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
|