Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
nemo15
Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 8:18 pm    Titlul subiectului: Ajutor!!! Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa mai fac. Am luat o statie magnat rx22 si un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BR/, bineinteles condesator, kit de cabluri de 20 de mm si adaptator hi-low. Am montat statia si celalalte la un service autorizat peugeot, dupa 1 zi se auzea din ce in ce mai prost pana acum 1 saptamana cand a inceput sa intre si in protectie, am zis ca e de la statie si am trmis-o baietilor de la be-loud iar ei mirati au zis ca
statia nu are nimika si ca ar putea fi de la montatu cablurilor, bun, am fost la mine in oras la un service ca sa elimin toate variantele si am ajuns sa pun alta statie pe aceleasi cabluri si condensator si ce sa vezi, surpriza se auzea excelent Shocked .
Am vorbit cu dl. Adrian de la be-loud si au zis sa pun statia mea pe alta masina ca e posibil sa nu mearga pe masina mea Surprised si daca nu sa o trimit inapoi, ii trebe la statie ceva si eu nu stiu??? Aveti ceva vreo idee ce sa fac???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 8:23 pm    Titlul subiectului: Re: Ajutor!!! Răspunde cu citat (quote)

fa ce-ti zice adi. probeaz-o si pe alt sistem. alta alimentare si alt subwoofer. daca se aude prost si acolo, atunci trimite-o la garantie.
Sus
nemo15
Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ce nu inteleg e de ce alta statie merge, bine e alta firma dar are aceiasi putere. Iar cu schimbatu subwooferului am facuto, am pus un jbl mai slabut si un subwoofer no name si se auzea la fel la amandoua luate de pe masini pe care se auzeau f. bine. Sad

Si cat de bine se aude subwooferu Rolling Eyes , cand il vad in portbagaj ca nu merge ma ia plansu. Crying or Very sad
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Noi 25, 2006 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te cred...problema e ca daca ajunge la producator, si acolo merge...iti dai seama ca nu o schimba nimeni. deci ptr siguranta, fa toate testele posibile. sa fi 100% sigur ca atunci cand ajunge pe mana producatorului, va avea aceleasi simptome.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 2:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am o mare problema cu priceperea instalatorilor din tara. Problema vine (90%) de la reglarea incorecta a statiei.
Incearca sa gasesti un service sau instalator de audio auto care stie ce face si roaga-l sa se uite la toate cablurile si la reglajele din player si statie. Nu e totusi rocket science dar nici dupa ureche nu se face.
Vezi ce tocmai am postat aici ca sa previn o problema similara.
Sus
crisppy5000

Data înscrierii: 01/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am aceeasi problema cu statia mea rx22.... Smile am avuto' p un ford fiesta si mergea bine, acuma am montato' pe un corsa si intra in protectie. singurul lucru p care l-am schimbat a fost adaptorul hi-low.
Sus
crisppy5000

Data înscrierii: 01/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 4:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa fie adaptorul d vina? e prea mare semnalul d la el???? Question
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum