|
Autor |
Mesaj |
nemo15 Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 8:18 pm Titlul subiectului: Ajutor!!! |
|
|
Nu stiu ce sa mai fac. Am luat o statie magnat rx22 si un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1204BR/, bineinteles condesator, kit de cabluri de 20 de mm si adaptator hi-low. Am montat statia si celalalte la un service autorizat peugeot, dupa 1 zi se auzea din ce in ce mai prost pana acum 1 saptamana cand a inceput sa intre si in protectie, am zis ca e de la statie si am trmis-o baietilor de la be-loud iar ei mirati au zis ca
statia nu are nimika si ca ar putea fi de la montatu cablurilor, bun, am fost la mine in oras la un service ca sa elimin toate variantele si am ajuns sa pun alta statie pe aceleasi cabluri si condensator si ce sa vezi, surpriza se auzea excelent .
Am vorbit cu dl. Adrian de la be-loud si au zis sa pun statia mea pe alta masina ca e posibil sa nu mearga pe masina mea si daca nu sa o trimit inapoi, ii trebe la statie ceva si eu nu stiu??? Aveti ceva vreo idee ce sa fac??? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 8:23 pm Titlul subiectului: Re: Ajutor!!! |
|
|
fa ce-ti zice adi. probeaz-o si pe alt sistem. alta alimentare si alt subwoofer. daca se aude prost si acolo, atunci trimite-o la garantie. |
|
Sus |
|
 |
nemo15 Pasionat

Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 63
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ce nu inteleg e de ce alta statie merge, bine e alta firma dar are aceiasi putere. Iar cu schimbatu subwooferului am facuto, am pus un jbl mai slabut si un subwoofer no name si se auzea la fel la amandoua luate de pe masini pe care se auzeau f. bine.
Si cat de bine se aude subwooferu , cand il vad in portbagaj ca nu merge ma ia plansu.  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 25, 2006 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
te cred...problema e ca daca ajunge la producator, si acolo merge...iti dai seama ca nu o schimba nimeni. deci ptr siguranta, fa toate testele posibile. sa fi 100% sigur ca atunci cand ajunge pe mana producatorului, va avea aceleasi simptome. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am o mare problema cu priceperea instalatorilor din tara. Problema vine (90%) de la reglarea incorecta a statiei.
Incearca sa gasesti un service sau instalator de audio auto care stie ce face si roaga-l sa se uite la toate cablurile si la reglajele din player si statie. Nu e totusi rocket science dar nici dupa ureche nu se face.
Vezi ce tocmai am postat aici ca sa previn o problema similara. |
|
Sus |
|
 |
crisppy5000
Data înscrierii: 01/Oct/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am aceeasi problema cu statia mea rx22.... am avuto' p un ford fiesta si mergea bine, acuma am montato' pe un corsa si intra in protectie. singurul lucru p care l-am schimbat a fost adaptorul hi-low. |
|
Sus |
|
 |
crisppy5000
Data înscrierii: 01/Oct/2006 Mesaje: 6
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa fie adaptorul d vina? e prea mare semnalul d la el????  |
|