Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere: JBL GTO 3501e vs. In Phase IPA601 vs. Focal Solid 2
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Ian 11, 2012 3:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce ti-a facut tie "mesterul" acolo de ti-a intrat statia in protectie a fost o gainarie nu legare in punte.
No offence,pe topicul celalalt ti s-au recomandat subwoofere de cateva ori mai bune decat ratusca,pardon,mac mac,pardon,mac audio dar u ai ascultat opinia celor de la Be-loud,ia ghici ce o sa-ti recomande daca vei suna pentru un amplificator Laughing
On topic daca esti in cautarea unui amplificator bun si mai ales ca te intereseaza raportul calitate/pret(nu ca ar face minuni la ce ai acum dar nu se stie niciodata in viitor) arunca o privire aici http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificatoare-dls-ca23-t13851,highlight,dls+ca23.html
Numai bine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Babu

Data înscrierii: 13/Dec/2011

MesajTrimis: Mie Ian 11, 2012 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh,..sa lasam de acum pe cine si ce a facut... Nu mai conteaza.

Stai asa,..adica tu indraznesti ca crezi ca baietii de la be-loud mi-au recomandat MAC ???
Ei,..tin sa te anunt,....ca DA. Laughing
Dar ma asteptam si eu, stai linistit...
Unui prieten i-au recomandat (si a luat)..., mie mi-a recomandat si prima data,...dar mie chiar mi-a convenit.
Nu am vrut si nu vreau sa bag prea multi bani in treaba asta, sincer iti spun.
E mai mult o joaca. Toc niste bani...de buzunar.
Am ales MPX 112 BP pentru ca e mic pentru un band-pass. Ce-i drept,...am vazut apoi ceva asemanator de la Hifonics...dar de acum,..asta e. Oricum, depasea bugetul...si chiar nu eram dispus sa dau atat,..mai ales atunci, la inceput.
Nu,...nu m-a muscat microbul si nici nu are vreo sansa.
Acum,..incerc sa mai repar. Multe nu mai fac. Daca e sa nu-mi placa cat de cat,..le arunc cat colo.

Despre ofertele SH,...nu trebuie sa supar pe nimeni,...dar daca as sti ca toti ar fi ca mine,..ar mai merge,..dar asa,..nu am incredere. Sa-mi fie cu iertare.
Pe topicul celalalt,...fugeam...si inca mai fug, de incintele ce se apropie de 500mm. Am spus si acolo de asta. Nu consider fenomenul asa de important incat sa-i acord jumatate din portbagaj.
O fi de vina si...CNP-ul de acum... Laughing

Ei,..nu stiu daca am reparat ceva,..dar m-am hotarat pentru statie,..deja am dat comanda,...dar vine in 7-10 zile.
Am ales HIFONICS TITAN TXI 3000.
(Am o neclaritate, desi cred ca e putin importanta, in ceea ce priveste BASS BOOST-erul. E 12 sau 18 ?)
Nu am dat ocazie la vreo polemica cu cei de la be-loud, ca pierdeam timpul, asa ca am insistat scurt ca vreau modelul asta.
Au inteles repede ca nu ma schimb.
Am cautat initial TXI 4000, care era mai scump cu vreo 30 de lei si avea 50 de W mai multi pe un singur canal in punte. Vreo 400W.
Nu se mai fabrica...si am trecut la TXI 3000.

Asa cum am sesizat pe la jumatatea topicului,..titlul nu mai este de actualitate, am ales altceva,...gratie voua....si va multumesc.
(moderatorul poate gasi o solutie pentru titlu)

Poate gasesc pe cineva care are sau a avut Hifonics-ul asta...si poate imi da niste ponturi in ceea ce privesc setarile....si nu numai.
(gigi_kent86,...astept detalii daca ai. Very Happy )

Astept sa vina...si daca e ceva de spus, va tin la curent.
Numai bine...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 12, 2012 4:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

12 db la bass boost.

Pentru reglat statia daca esti din Bucuresti ne puyem intalni si iti fac eu reglajele si iti si explic ce si cum.
Da-mi un pm in orice caz cu locatia ta si nr de tel.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum