| |
| Autor |
Mesaj |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| baubau a scris: | | 1204 br parerea mea este ca e un subwoofer pentru cei care se multumesc cu putin. |
Ne-ai facut o caracterizare deja...?! Eu zic ca daca tot ai informatiile care pot ajuta pe cel in cauza - adica ai ascultat ambele subwoofere in cauza in conditii similare - te poti limita la a da un sfat la obiect.
Multumesc,
Adi. _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
total deacord cu baubau ...
plus ca felul caroseriei "te ajuta" ... infinity combina SQ cu SPL ... poti alege o incinta de tip sealed si ai rezolvat multe dintrun foc ... |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| [g] a scris: | 1204BR pe Fiat Panda-ul lui Monk si crede-ma ca nu mai stiam cum sa ies din masina cat de violent era bass-ul, si nici nu stiu cat o sa mai suporte masina lui aceasta "durere"... |
aloooo... fiat punto
cat despre cele afirmate de [g] sunt in totalitate de acord mai putin cu modelul masinii este absolut violent in conditiile in care gainul din statie este dat la 0.
gandeste-te de doua ori ... matizul este mai mic decat punto => va fi si mai violent...
1204BR este arhisuficient, asta daca nu vrei sa o dezmembrezi si ti-e lene sa folosesti surubelintza  |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
draga [g] sa stii ca am ascultat suficiente subwoofere pe acceasi masina incat sa mi fac o parere printre care sau numarat si 1204br , bp si p1222.
...si am ajuns la concluzia ca infinity desi ca firma este inrudita cu jbl suna mai bine.
tu cate subwoofere ai ascultat incat sa te bati cu pumnii in piept ca jbl in br este senzational?? |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde foarte mult pe ce masina ai ascultat subwooferele...
este o diferenta colosala intre sedanul lu [g] si hatchbackul meu desi folosim aceiasi statie.
daca tu esti genul care sa ii bubuie capul in masina e altceva... dar eu iti garantez ca in cazul unui matiz este arhisuficient. (pentru un om care vrea bass puternic pentru el, nu pentru pietoni)
intrebarea e alta ... ARE LOC IN SPATE ? |
|
| Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Draga baubau, cre'ca nu ai reusit sa citesti mesajul meu in totalitate... Iti sugeram sa te abtii de la aprecierea posesorilor de JBL1204BR ca sunt asa si pe dincolo... In rest suntem bucurosi sa auzim parerile unora mai instruiti decat noi. Nu cre'ca am scris nicaieri ca ma bat cu pumnii in piept sau nu-stiu-ce... Normal, am auzit doar un sub toata viata si m-am rezumat la ala, nu i-am facut reclama, ci doar i-am spus omului cum se aude in 2 masini diferite. Sper ca m-ai inteles, merci.  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
| Sus |
|
 |
|