|
Autor |
Mesaj |
krescova
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 28
|
|
Sus |
|
 |
Hitman_047 Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 104 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
JBL il stiu si se aude bine si tare, Pioneeru l-am avut si am fost foarte multumit. Astea doua ar fi recomandate de mine.Kicker nu e rentabil din cauza formei patrate.Se rupe membrana repede. Puterile insa mi se par prea mari pentru o masina atat de mica ( parere personala ). Gandeste-te la saracul alternator  _________________ Pioneer 6900 + Hertz ESK165 + ES200 |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
hitman arata-mi mie un kicker cu membrana rupta.
mai bine nu ai vorbi daca nu stii despre ce vorbesti.
eu zic sa alegi intre p1222 si infinity kappa perfect pe care lai omis. |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hitman_047 ne poti spune si noua de ce forma patrata a kicker ului face ca acest sub sa nu fie rentabil !?
eu zic ca tocmai forma patrata reprezinta un mare avantaj al acestor suburi ... calculeaza si tu suprafatza ... !!!
krescova toate suburile alese de tine sunt mai mult decat suficiente intro masinutza atat de mica !!! dc teai gandit la asemenea suburi zimi te rog ca teai gandit si la difuzoare pe fatza amplificate separat ... !!! |
|
Sus |
|
 |
Hitman_047 Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 104 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce oare Kicker este singura firma care vinde piese de schimb pentru difuzoare? Deoarece si ei stiu ca nu rezista mult. Nu se rup nici in 2 zile, nu asta am vrut sa spun dar sunt cel mai putin rezistente. _________________ Pioneer 6900 + Hertz ESK165 + ES200 |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai ca iti spun eu de ce vand piese kickerul.
ei vand piese insa doar pentru solo x ( reaconkit ) pentru ai schimba bobinele imediat de la 2x1ohm la 2x2 ohmi pentrua putea fi imperecheate mai multe difuzoare cand mergi la consurs de db drag.
un alt motiv este acela ca se schimba foarte repede tot asamblul motor ,cand esti in concurs conteaza lucrul asta.
pentru celelalte serii nu se vand piese ,mai intereseazate.
si de ce crezi ca se uzeaza?? |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Apr 15, 2007 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intervin si eu cu o precizare ,la solo x din cate am citit si eu te lasa sa alegi intre membrane de sq si de spl,corectati-ma daca gresesc,si pentru a tine un kicker in portbagaj ,iti trebuie al dracului de multa putere pentru el.
Ca subwofer ai putea alege infinity-ul,dar tot ce ai scris tu acolo e mai mult decat suficient pentru matiz,bafta. |
|
Sus |
|
 |
krescova
Data înscrierii: 11/Aug/2006 Mesaje: 28
|
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
krescova zici ca ia probleme cu adancimea de instalare a difului ... se poate rezolva cu inel adaptor ( ca tot e la moda acum ) ... il folosesti pe post de distantier !
ontopic : ca subwoofer ai f multe posibilitati ... cam orice sar auzi bine in masina ta !
numa bine ! |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa mearga pe P1222 cu un dls ca 12++++condensator |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce combinatie exotica  |
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Audi_A6, omu' vrea sa-si cumpere subwoofer, nu sa-si schimbe luneta
Eu am un 1204BR pe un Megane Classic [sedan] si se aude zic eu foarte bine si tare, dar ca sa-ti faci o impresie la ce vrei tu, am auzit tot un 1204BR pe Fiat Panda-ul lui Monk si crede-ma ca nu mai stiam cum sa ies din masina cat de violent era bass-ul, si nici nu stiu cat o sa mai suporte masina lui aceasta "durere"...
In concluzie, un sub de 300RMS bine "alimentat" iti va pune un mare zambet pe fata in Matizul tau. Mai mult de atat cre'ca e deja sinucidere
Bafta,
Adi. _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
tud. Priceput
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
[g] a scris: | Audi_A6, omu' vrea sa-si cumpere subwoofer, nu sa-si schimbe luneta
Eu am un 1204BR pe un Megane Classic [sedan] si se aude zic eu foarte bine si tare, dar ca sa-ti faci o impresie la ce vrei tu, am auzit tot un 1204BR pe Fiat Panda-ul lui Monk si crede-ma ca nu mai stiam cum sa ies din masina cat de violent era bass-ul, si nici nu stiu cat o sa mai suporte masina lui aceasta "durere"...
In concluzie, un sub de 300RMS bine "alimentat" iti va pune un mare zambet pe fata in Matizul tau. Mai mult de atat cre'ca e deja sinucidere
Bafta,
Adi. |
subscriu,mergi linistit pe 1204BR |
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
defapt cat de tare vrei sa se auda basul??
eu iti recomand infinty ca subwoofer are un sunet placut si spl bun plus ca lucreaza in incinta mica.
1204 br parerea mea este ca e un subwoofer pentru cei care se multumesc cu putin. |
|
Sus |
|
 |
|